Gick upp runt nio idag, passade på att ta mig en dusch och sminkade mig efteråt. Har världens allergi, förbannade gräsmattor som måste klippas sommartid alltså. Det blir alltid så här slutet av juni och början på juli allergin liksom exploderar för att det är gräsklippning överallt.

Planerna för dagen är semesterdag och göra precis vad jag och William vill. Eller ja nästan precis vad vi vill i alla fall. Det är faktiskt så härligt också att lönen kom idag och största procenten gick till räkningar. Då är jag ändå ingen som har speciellt mycket räkningar, men ja pengarna vet vart de ska in.

Vad gör du för något spännande idag? Ska du göra något extra roligt eller blir det som för mig? En härlig oplanerad dag att se framemot?

22 kommentarer

  1. Jag har också semester och planerar att göra så lite som möjligt. Förutom att ligga några timmar i hängmattan och läsa. Ha en go dag!

  2. Åh så himla jobbigt med allergi jag tror jag är allergisk mot något här i tyskland men vet ej vad! Snorig och kliar i näsan var så sist också?

  3. Skönt med semesterdag och lön, även om det inte blev så mycket kvar som du skulle önska. Det behöver inte kosta så mycket att göra sköna eller roliga saker. Bad är helt fritt om man inte åker till något dyrt vattenland. Picknick i en park kostar bara det man ska äta. Och så det som jag gör de här dagarna – vandringar i olika naturområden 😀 Det är helt gratis och jättehärligt. Men man måste ju så klart ta sig till dessa ställen och det är väl det som kostar.
    Trist med din gräsallergi. Jag gissar att du har provat olika mediciner men om inte, så finns det en del att välja på och som kan hjälpa.

    1. Ja verkligen :). Jag sörjer inte det :). Vet vilka fasta räkningar jag har, och mitt leverne är ganska billigt :). Försöker att alltid tänka på vad jag köper 😀

  4. Så härligt det låter att ha dagen oplanerad. Så har jag det idag, men det blir nog inga spontana äventyr utan till att jobba ikapp lite hemma. Har lite samarbeten att fotografera till och sådär som jag skulle behöva ta tag i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: