Sommarmorgon och semesterdag.

Gick upp runt nio idag, passade på att ta mig en dusch och sminkade mig efteråt. Har världens allergi, förbannade gräsmattor som måste klippas sommartid alltså. Det blir alltid så här slutet av juni och början på juli allergin liksom exploderar för att det är gräsklippning överallt.

Planerna för dagen är semesterdag och göra precis vad jag och William vill. Eller ja nästan precis vad vi vill i alla fall. Det är faktiskt så härligt också att lönen kom idag och största procenten gick till räkningar. Då är jag ändå ingen som har speciellt mycket räkningar, men ja pengarna vet vart de ska in.

Vad gör du för något spännande idag? Ska du göra något extra roligt eller blir det som för mig? En härlig oplanerad dag att se framemot?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Sommarmorgon och semesterdag.

 • 27 juni, 2018 at 10:27
  Permalink

  Jag har också semester och planerar att göra så lite som möjligt. Förutom att ligga några timmar i hängmattan och läsa. Ha en go dag!

  Reply
  • 27 juni, 2018 at 10:57
   Permalink

   Åh så ljuvligt :). Man förtjänar verkligen det här eller hur? 🙂

   Reply
 • 27 juni, 2018 at 10:38
  Permalink

  Åh så himla jobbigt med allergi jag tror jag är allergisk mot något här i tyskland men vet ej vad! Snorig och kliar i näsan var så sist också?

  Reply
  • 27 juni, 2018 at 10:54
   Permalink

   Ja eller hur :(. Man blir så trött också, det rinner i mina ögon hela tiden just nu 🙁

   Reply
 • 27 juni, 2018 at 11:01
  Permalink

  Härligt med semester. Själv ska jag till Visby på workation. Podcast inspelning och umgänge med vänner. Ha en fin semesterdag ?

  Reply
  • 28 juni, 2018 at 22:26
   Permalink

   Ja verkligen :). Känns lite välförtjänt ;). Men så roligt med inspelning av podcast! Bra jobbat 😀

   Reply
 • 27 juni, 2018 at 14:40
  Permalink

  Skönt med semesterdag och lön, även om det inte blev så mycket kvar som du skulle önska. Det behöver inte kosta så mycket att göra sköna eller roliga saker. Bad är helt fritt om man inte åker till något dyrt vattenland. Picknick i en park kostar bara det man ska äta. Och så det som jag gör de här dagarna – vandringar i olika naturområden 😀 Det är helt gratis och jättehärligt. Men man måste ju så klart ta sig till dessa ställen och det är väl det som kostar.
  Trist med din gräsallergi. Jag gissar att du har provat olika mediciner men om inte, så finns det en del att välja på och som kan hjälpa.

  Reply
  • 28 juni, 2018 at 22:11
   Permalink

   Ja verkligen :). Jag sörjer inte det :). Vet vilka fasta räkningar jag har, och mitt leverne är ganska billigt :). Försöker att alltid tänka på vad jag köper 😀

   Reply
 • 27 juni, 2018 at 20:45
  Permalink

  Min semester börjar vecka 29 så jag längtar 🙂

  Reply
 • 27 juni, 2018 at 21:53
  Permalink

  Samma sekund som pengarna kommer in föravinner dom på räkningar.. ?

  Reply
 • 27 juni, 2018 at 21:55
  Permalink

  Varenda dag som är helt fri att göra som man vill är total lyx! ??

  Reply
 • 27 juni, 2018 at 22:11
  Permalink

  Så härligt med semester, är också ledig och njuter!

  Reply
 • 29 juni, 2018 at 00:02
  Permalink

  Låter skönt! Jag spenderar hela mina dagar ute i solen. Så skönt 😀

  Reply
  • 29 juni, 2018 at 13:25
   Permalink

   Ja jätteskönt :D. Härligt, vi har det lite småkyligt här :/

   Reply
 • 29 juni, 2018 at 11:50
  Permalink

  Så härligt det låter att ha dagen oplanerad. Så har jag det idag, men det blir nog inga spontana äventyr utan till att jobba ikapp lite hemma. Har lite samarbeten att fotografera till och sådär som jag skulle behöva ta tag i.

  Reply
  • 29 juni, 2018 at 13:16
   Permalink

   Ja det är då man kan göra så mycket :D. Bara ta dagen som den kommer 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: