Jag kom hem idag och la mig på sängen, sedan sov jag i flera timmar. Det var som att det inte fanns någon hejd på sömnen. Jag antar att det var precis vad min kropp behövde.

Jag följde med William till Lugnetkyrkan för information om Alfakurs som de har där, han vill gå det och det känns bra för mig att han gör saker på fritiden.

Imorgon drar jag till Västerås och Mälardalens högskola, det ska bli så roligt att träffa min studiegrupp som vi kallar för “Lilla-Gruppen” igen. Senast vi sågs var i maj och vi har det så himlans kul tillsammans.

32 kommentarer

  1. Låter kul en studiegrupp, hoppas du får en trevlig dag på vift ?
    Jag tycker det är skönt när kroppen ibland bara kräver sömn så där mitt på dagen. Då är det bara att lyssna ?

  2. Jag hade sömnmaraton här igår, vaknade klockan 13.15 mitt på dagen och hade kunnat vänt på mig och sovit vidare 😀 Konstigt det där att man kan sova så mycket ibland…
    Maria recently posted..Bloggpaus

  3. Åh härligt att bara kunna somna 😀 jag är verkligen en sån person som kan somna vart som helst när som helst 😀 ! Va kul att träffa studiegruppen igen 🙂 !

  4. När man somnar till sådär ordentligt både hårt och länge, så brukar det vara för att kroppen har ett skriande behov av sömnen. När jag har lyckan att få sova så gott känner jag mig nästan som en ny människa när jag vaknar?

  5. Vad skönt att du kunde koppla av och få tillräckligt med sömn för en gångs skull.Ibland behöver man faktiskt bara slänga sig ner efter en hektisk dag och ta igen sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: