När man är trogen wwf-fadder.

Jag är Marinfadder sedan 2015, det har varit otroligt viktigt för mig att supporta våra hav och att betala 100 kronor i månaden anser jag mig ha råd med. 2017 på våren blev jag även elefantfadder betalar även dit 100 kronor, detta då jag mår otroligt dåligt av det faktum att vi snart lever i en värld helt utan fria elefanter.

Igår fick jag två fina armband då jag varit trogen fadder under ett tag. Jag blev så glad, dessa fina hade jag så klart på armen idag bar med stor stolthet.

Kan även berätta för er som inte vet att jag är medlem i många olika välgörenhetsorganisationer, det är väldigt viktigt för mig att sponsra sådant då jag tror på att ge till andra och planeten.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “När man är trogen wwf-fadder.

 • 25 september, 2018 at 20:38
  Permalink

  Åh, jag skulle också vilja bli WWF-fadder! Jag kommer ihåg att jag sålde och drog in pengar åt dem när jag var yngre. Hade gärna stöttat dem idag också 🙂

  Reply
  • 26 september, 2018 at 21:40
   Permalink

   Bli det, finns så många fina man kan sponsra där :). Så roligt, William säljer 😀

   Reply
 • 25 september, 2018 at 20:39
  Permalink

  Alla kan vi göra något och det finns många sätt som man kan bidra på. Vi har ett fadderbarn sedan många år tillbaka och betalar även ibland till andra organisationer lite då och då. Fint att få armbanden som en uppskattning.
  znogge recently posted..För första gången…

  Reply
  • 26 september, 2018 at 21:40
   Permalink

   Så fint :). Jag är flickfadder i Plan, tycker mycket om sådant 🙂

   Reply
 • 25 september, 2018 at 20:42
  Permalink

  Va fint att du är medlem där! Har faktiskt också tänkt gå med i något sånt så tack för tipset kommer absolut kolla in marinfadder☺️?

  Reply
 • 25 september, 2018 at 21:11
  Permalink

  Det är så viktigt att hjälpa till tycker jag!
  Vi är månadsgivare hos Barncancerfonden och UNICEF!

  Reply
  • 26 september, 2018 at 21:39
   Permalink

   Jag är stödmedlem i cancerfonden, samt även planfadder :D. Ger även till astma och allergiförbundet 🙂

   Reply
 • 25 september, 2018 at 22:36
  Permalink

  Min syrras barn säljer alltid jultidningar från pandakatalogen så det lever kvar även i det =D. WWF det sponsrade vi då vi bodde hemma så inte omöjligt attt mamma och pappa kanske fortsätter med det än.

  Reply
  • 26 september, 2018 at 21:37
   Permalink

   William har sålt under flera år, innan det jag och mina syskon :). Jag riktigt älskar denna form av försäljning 🙂

   Reply
 • 25 september, 2018 at 23:09
  Permalink

  Jag sponsrar hundstallet i stockholm med fast summa varje månad och lite extra ibland, men så ligger hundar mig väldigt varmt om hjärtat också.?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: