Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

När man är trogen wwf-fadder.

Jag är Marinfadder sedan 2015, det har varit otroligt viktigt för mig att supporta våra hav och att betala 100 kronor i månaden anser jag mig ha råd med. 2017 på våren blev jag även elefantfadder betalar även dit 100 kronor, detta då jag mår otroligt dåligt av det faktum att vi snart lever i en värld helt utan fria elefanter.

Igår fick jag två fina armband då jag varit trogen fadder under ett tag. Jag blev så glad, dessa fina hade jag så klart på armen idag bar med stor stolthet.

Kan även berätta för er som inte vet att jag är medlem i många olika välgörenhetsorganisationer, det är väldigt viktigt för mig att sponsra sådant då jag tror på att ge till andra och planeten.

16 Comments

  1. Alla kan vi göra något och det finns många sätt som man kan bidra på. Vi har ett fadderbarn sedan många år tillbaka och betalar även ibland till andra organisationer lite då och då. Fint att få armbanden som en uppskattning.

  2. Va fint att du är medlem där! Har faktiskt också tänkt gå med i något sånt så tack för tipset kommer absolut kolla in marinfadder☺️?

  3. Min syrras barn säljer alltid jultidningar från pandakatalogen så det lever kvar även i det =D. WWF det sponsrade vi då vi bodde hemma så inte omöjligt attt mamma och pappa kanske fortsätter med det än.

  4. Jag sponsrar hundstallet i stockholm med fast summa varje månad och lite extra ibland, men så ligger hundar mig väldigt varmt om hjärtat också.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: