Inlägget är i samarbete med rabatterat.se

Något jag som numera studerande igen uppskattar är rabatter, när man studerar blir man lite av en rabattnörd. Kurslitteratur är inte precis billigt och det gör i sin tur att man måste leta för att få saker så billigt som möjligt. Adlibris är ett företag jag brukar handla en del kurslitteratur ifrån. De har det flesta böcker man behöver som student och när tjänster erbjuder rabatter på det kan man inte annat än att bli glad.

Visste ni att man på tjänsten rabatterat.se kan få tag på rabatter från flertalet kända butiker? Jag såg att de har rabatt hos Cervera också, en butik jag handlat mycket från och som har porslin som du nog vi det här laget vet att jag gillar. Det här är onekligen en bra sida där du kan spana innan du handlar, för vem vill inte ha saker billigare om det går?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: