Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så hon och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. Vad är det mest galna du någonsin gjort med ditt hår?
 2. Vad är det läskigaste du har klätt ut dig till?
 3. Vågar du gå in i spökhuset på ett nöjesfält?
 4. Vad får håret på dina armar att resa sig?
 5. Blir du av med din hicka om någon skrämmer dig?

Vad är det mest galna du någonsin gjort med ditt hår?
Galna vet jag inte, det enda jag gjort är väl att färga det i olika färger vilket jag gör då och då. Ett tag innan det var modernt med alla olika färger som är nu hade jag svart hår med slingor i färgen rosa. Jag fullkomligt älskade den saken.

Vad är det läskigaste du har klätt ut dig till?
Jag klär liksom aldrig ut mig. Var på ett maskeradkalas hos en kompis en gång som barn. Annars tycker jag liksom inte om den där saken med att vara utklädd.

Vågar du gå in i spökhuset på ett nöjesfält?
Det gör jag, tycker sånt är lite spännande faktiskt. Rent av riktigt roligt.

Vad får håret på dina armar att resa sig
Sniglar, så vidriga och äckliga på alla sätt och vis. Händer även när jag känner mig bevakad.

Blir du av med din hicka om någon skrämmer dig?
Nej, jag måste dricka vatten för att bli av med hicka.


Fb-Button

46 kommentarer

 1. Tycker vi kändes rätt lika om man ser till svaren. 🙂 Sniglar är ju inte heller så trevliga, i alla fall inte när jag tänker på hur slemmiga de är och känns på en. Uähh. ;D

 2. Jag måste också dricka vatten för att bli av med hicka, tror aldrig jag lyckats bli så skrämd när jag har hicka att den har försvunnit.

  Tycker ni som vågar färga håret i alla möjliga färger är så modiga, jag är värsta fegisen som håller mig nära min naturliga färg… fegis nr 1 här… haha!!!

  Hoppas du får en fin helg,
  Kram kram
  Jenny recently posted..Gräsänka

 3. Jag har inte heller klätt ut mig till nåt läskigt, tror att skelettstrumpbyxor är läskigaste ? och jag skulle inte våga gå in i spökhuset. ??

 4. Åh, jag fullständigt älskar spindlar, tycker att dom är så grymt söta ? När min nuvarande tatuering är klar så ska jag tatuera in en svarta änkan i nacken ?

 5. Roligt inlägg! Vatten har aldrig hjälpt mig mot hicka. Både sniglar och kryp tycker jag är äckliga ??

 6. roliga frågor med bra svar. Roligt att färga håret lite då och då. Jag ösnkar jag fann tid till de, och att jag hade vågat chansa på någon helt annan färg. – som ung blonderade jag mig. Men nu håller ajg mig till min bruna ton, mes som jag är. haha!

 7. Hicka tycker jag är läskigt och jobbigt. När jag var liten hickade jag mt och minns inte ve, men att någon sa till mig argt att om jag inte slutar hicka genast kommer jag dö ganska snart. Det hände inte ännu får jag väl säga men känslan kommer tillbaka varje gång jag får hicka.
  Kamilla recently posted..Hipp Hipp Hurra för Tilda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: