En fin present från min mamma.

Jag var upp till Orsa i lördag som jag skrev om. Det är verkligen så fint nu med bil när man kan göra spontanresor lättare. Hur som helst så fick jag en present av min mamma. Det är ett älghorn som hon målat och fixat med.

Jag har alltid velat haft något horn i mitt hem, så detta blev jag extra glad över. Jag ska se om jag kan sätta upp detta på väggen någonstans eller så får det ligga där det är nu, bredvid min soffa på ett sideboard.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

60 thoughts on “En fin present från min mamma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: