Lite omgjord text.

Jag gjorde om headern, men inte bilden utan texten. Har klurat ett tag då jag faktiskt studerar till specialpedagog och nu är närmare att vara specialpedagog än jag var för ett år sedan. Nu i december har jag studerat lika länge på utbildningen som jag har kvar på utbildningen. Jag är helt snart på halvtid.

Så då passar det bättre att skriva att jag är just specialpedagogstudent tänker jag. Lärare är jag också, men det där med specialpedagog känns roligare nu, mer nära och mer rätt. Kan knappt förstå att det bara är ett och ett halvt år kvar av studierna. Åren går verkligen galet fort!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Lite omgjord text.

  • 15 november, 2018 at 21:35
   Permalink

   Åh tack :D. Ja det skulle jag absolut kunna göra :D. Ska ta mig tiden till det, får nog lite tid över imorgon 🙂

   Reply
 • 15 november, 2018 at 21:37
  Permalink

  Skulle nog skrivit att du är lärare som snart är klar även spec pedagog. Härligt att snart vara klar?? Ny börjar nedräkningen?
  Kamilla recently posted..121% Skitstövel.

  Reply
  • 15 november, 2018 at 21:39
   Permalink

   Man får inte plats med allt så då valde jag specialpedagogstudent :). Tänker att mycket står i min presentation sen :D. Ja verkligen 😀

   Reply
 • 15 november, 2018 at 23:03
  Permalink

  Så häftigt att du snart kommer att ha två så fantastiska utbildningar! Riktigt imponerande 🙂 Är specialpedagog det yrke som du känner att du lättast identifierar dig med?
  charlottelinden.se recently posted..Veckans bästa ..

  Reply
  • 16 november, 2018 at 15:17
   Permalink

   Ja egentligen har jag till och med tre :D. Det är ganska häftigt faktiskt :). Är förskollärare (högskoleutbildning), Lärare för yngre åldrar (högskoleutbildning) och när denna är klart min tredje högskoleutbildning :).
   Jag tror det nog lättast blir så eftersom detta är på högre nivå 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: