Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Att vakna upp.

Tanken för mig var att sova ett tag till men jag är vaken. Det är fredag och idag står studier, städning och ett besök till vårdcentralen på mitt schema över saker jag måste göra.

Igår hade jag en trevlig stund tillsammans med min vän Lisa. Vi drack te och kaffe, fikade och sedan fick jag leka lite med hennes små. Det är så roligt att träffa Lisa, alltid har vi något att diskutera.

Nej jag kanske borde försöka sova någon minut till. Har du några planer för denna fredag?

Related Tags:

24 Comments

 1. Jag jobbar som vanligt och ska sedan uträtta några ärenden men därefter blir det nog hem och soffan som gäller. Har varit en riktigt intensiv vecka…

  God morgon!

 2. Härligt med en ”Lisa” <3 Ja sov lite till och samla krafter innan studierna. Jag ska jobba och sen blir det middag med vänner ikväll. Jag längtar! Kramen

 3. Hoppas att du kan sova en stund till. Så härligt att du träffade en vän i går. Jag håller tummarna att det går bra på vårdcentralen. Min plan i dag är att bli frisk, så råkade jag boka in ett spontanbesök hos frisören. Nu börjar jag må bättre så jag ska nog orka sitta i frisörstolen 🙂

 4. Har du tid att sova lite till så tycker jag du ska göra det! nu är det väl redan försent att säga det hehe, men kan man så blunda lite till, just de minuterna kan vara de man behöver!
  Så mysigt att ha såna vänner, där man alltid har något att prata om för det kommer så naturligt allt!
  Jag ska nog träna och kanske bio idag 🙂

 5. Så mysigt att få till tid med en uppskattad vän, det behöver alla ibland.Inga direkta planer här förutom att umgås med kidsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.