I juli fick jag en idé. Jag saknade tiden då jag började blogga och det var trevliga kommentarer i kommentarsfältet. Där människor läste och jag själv kände att detta med bloggande är riktigt roligt.

Jag funderade på vad som saknades för mig, och startade en grupp med tydliga och stränga regler. Dessa har i sin tur gjort att min blogg med statistik ökat rejält, jag har dessutom fått upp ögonen för bloggar jag tidigare aldrig skulle hittat.

Eftersom många delar sin blogg varje dag har jag de få gånger vissa inte delat, börjat fundera kring om något hänt. Jag har nämligen insett att jag ser flertalet som mina vänner.

Bloggsupporten är unik på det sättet att människorna som är med gör sitt yttersta för att gruppen ska bli så bra som möjligt. Vill du komma med i gemenskapen? Få ett ökat flöde i din blogg? Ansök om medlemskap idag, men du glöm inte att läsa reglerna och svara på frågorna först.

Länk till gruppen.

48 kommentarer

 1. Tycker det var en riktigt bra ide som du kom på! Att det är strängt är bara bra för annars hade konceptet aldrig fungerat! Känner också att man börja känna vissa människor och blir lite som vänner för att man nästan dagligen pratar med varandra! Super bra grupp och initiativ av dig <3

 2. Bästa gruppen på facebook!!
  Håller med dig i allt du skriver.
  Man märker verkligen skillnad de gånger man har uppdaterat bloggen men inte delat sin länk i gruppen!
  Tack för att du har fixat gruppen❤️

  Ha en fin dag
  Kram kram
  Jenny recently posted..Vattenhuset

 3. Testade för ett tag sen att kommentera alla bloggar jag hamnade hos, men ingen kommenterade tillbaka. Man vill ju ändå ha en tvåvägskommunikation kan jag känna. Flera andra grupper så delar man bara, men ingen går in och läser. Så tråkigt. Så detta gillar jag .

 4. Verkligen bästa gruppen!! Så glad att jag hittade den! En härlig mix av engagerade bloggare gör att jag också får läsa bloggar som jag aldrig hade hittat annars. ??

 5. Att få fler som hittar till sin blogg är så himla kul. Blir extra kul ifall läsarna återkommer till en. Jag skulle blogga mer om jag hade fler läsare som återkommer till mig.
  Snabela recently posted..Mörk källare

 6. Jag håller med, nu när jag har varit med ett tag så inser jag att jag ser er som mina vänner fast vi aldrig har träffats så känns det som ni är mina vänner. Och har även fått intressen av andra bloggar tack vare gruppen 🙂

 7. Jag gick med i gruppen när den var nu och är fortfarande medlem. Tycker den är jättebra. Dock har jag inte riktigt tid med den typen av support längre. Den har ju vuxit och blivit ganska stor gruppen så det är väldigt många bloggar att besöka på en dag. Därför delar jag inte så ofta längre.

 8. Det är himla roligt att alla verkar följa reglerna i gruppen. När man lägger in sin blogg i vissa trådar på olika grupper så är det många som bara tar men aldrig ger något. I denna gruppen är det ju verkligen både ock, vi stöttar varandra och hjälper varandra när något missats 😉 Jag känner som du, jag saknar många de dagar jag själv inte lägger upp 😉

 9. Åh, jag känner igen det där med tankarna när någon som brukar dela sin blogg i gruppen inte har gjort det. Jag tänker precis likadant. Och man saknar ju ofta personer som man vant sig vid att kika in hos varenda dag när de inte har delat : ) Älskar att du startade denna grupp! Den är super 😀

 10. Häng på, du som läser, inlägget, du kommer definitivt inte ångra dig. Den bästa gruppen hittills! Disciplin och tydliga regler är grunden i denna grupp men det är just därför denna grupp fungerar så bra! Heja Madeleine! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: