Efterlängtade torsdag.

Vissa dagar är efterlängtade, denna torsdag är en sådan dag. Efter en helstressad vecka kommer jag gå på nedvarvning idag. Min mamma kommer hit vid 13:00 och stannar i några dagar, vilket kommer ge energi.

Imorgon har jag ett dialogseminarium mellan 10-12, kanske går fortare än så vilket jag tror kan bli jättebra när det väl är överstökat. Allt jag checkar av nu innan jul känns väldigt skönt för min kropp som går med stress hela tiden.

Vad ska du göra denna torsdag? Upplever du precis som jag att denna månad är extra stressig och tung?

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

14 thoughts on “Efterlängtade torsdag.

 • 23 november, 2018 at 08:40
  Permalink

  Så roligt att din mamma kommer på besök. Hoppas ni får några jättefina dagar tillsammans. För min del har också den här månaden känts ganska stressig, men det kan bero på att jag haft en hel del läkarbesök och andra tider att passa.

  Reply
 • 22 november, 2018 at 20:36
  Permalink

  Vad skönt att höra att hon kunde komma till dig och stanna några dagar ❤Hoppas att du kommer må bättre av hennes närvaro dessa dagarna.Man blir aldrig för gammal för att ha sin mamma som en trygghets zoom

  Reply
 • 22 november, 2018 at 19:41
  Permalink

  Tyckte också denna veckan gick snabbt. Så härligt att din mamma kommer på besök 🙂 Kramar <3
  Nilla recently posted..Dagens strapatser!

  Reply
 • 22 november, 2018 at 07:24
  Permalink

  Jag hoppas Du får en fin torsdag och ett par sköna dagar ihop med Din mor.
  Jaa Du Madde, jag vete sjutton om jag kan känna nån sorts julefrid…
  Livet är icke rättvist,
  nu lider 2018 mot slutet och det känns bra då jag tycker detta året varit en evig lång sorglig tid.
  Om en stund ska jag bege mig mot Sjukstugan.

  Reply
 • 22 november, 2018 at 07:23
  Permalink

  Hos mig är det tvärtom. Det är ganska lugnt och det njuter jag av. Försöker hjälpa själen och kroppen att stundvis slappna av helt. Bra att mamman kommer och att du kommer kunna varva ner. Ta hand om dig! ❤️

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: