Efterlängtade torsdag.

Vissa dagar är efterlängtade, denna torsdag är en sådan dag. Efter en helstressad vecka kommer jag gå på nedvarvning idag. Min mamma kommer hit vid 13:00 och stannar i några dagar, vilket kommer ge energi.

Imorgon har jag ett dialogseminarium mellan 10-12, kanske går fortare än så vilket jag tror kan bli jättebra när det väl är överstökat. Allt jag checkar av nu innan jul känns väldigt skönt för min kropp som går med stress hela tiden.

Vad ska du göra denna torsdag? Upplever du precis som jag att denna månad är extra stressig och tung?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

14 thoughts on “Efterlängtade torsdag.

 1. Så roligt att din mamma kommer på besök. Hoppas ni får några jättefina dagar tillsammans. För min del har också den här månaden känts ganska stressig, men det kan bero på att jag haft en hel del läkarbesök och andra tider att passa.

 2. Vad skönt att höra att hon kunde komma till dig och stanna några dagar ❤Hoppas att du kommer må bättre av hennes närvaro dessa dagarna.Man blir aldrig för gammal för att ha sin mamma som en trygghets zoom

 3. Jag hoppas Du får en fin torsdag och ett par sköna dagar ihop med Din mor.
  Jaa Du Madde, jag vete sjutton om jag kan känna nån sorts julefrid…
  Livet är icke rättvist,
  nu lider 2018 mot slutet och det känns bra då jag tycker detta året varit en evig lång sorglig tid.
  Om en stund ska jag bege mig mot Sjukstugan.

 4. Hos mig är det tvärtom. Det är ganska lugnt och det njuter jag av. Försöker hjälpa själen och kroppen att stundvis slappna av helt. Bra att mamman kommer och att du kommer kunna varva ner. Ta hand om dig! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: