Me&I hade uppmärksammat att jag brukar blogga om dem och deras kläder. Så förra veckan blev jag exklusivt inbjuden till deras pop-up-butik i Gävle på VIP-kväll. Jag kunde inte komma då, men dagen efter tog jag med mamma dit. Eftersom vi åkte dit fick vi varsin goodiebag, hon var liksom min +1 eller hur man ska säga.

Det fanns mängder med kläder och det var så kul att gå där, jag hoppas verkligen det blir något liknade i framtiden igen. För det här var så himlans roligt.

I min goodiebag fick jag följande. En mössa, servetter, lite gnuggisar och lappar att sy fast på kläderna. Jag bokade även ett party inför våren, det gör jag oftast två gånger per termin ändå med min säljare, men denna gång då jag varit på partyt får jag 100:- i rabatt på mitt party i januari.

Köpte även kläder till mig själv. En klänning, leggings och strumpor!

Efter vi varit där åkte vi till Valbo, åt på IKEA och sedan styrde vi bilen mot Falun igen. Jag och mamma hade det jättekul tillsammans!

12 kommentarer

  1. För det första så blir jag GLAD då jag läser Ditt positiva inlägg och att Du haft bra dagar ihop med Din mor <3
    För det andra så tror jag detta var precis vad Du behövde, lite insättning på Må Bra – kontot 🙂
    Har aldrig tänkt på att Falun och Gävle ligger så hyfsat nära…
    Ha en fin tisdag, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: