Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Ett lån, eller flera.

Inlägget är i samarbete med Privatlån24.se

Har du några lån? Eller funderar du på att ta ett lån? I somras tog jag mitt allra första lån någonsin. Det var på min bil, eller visst jag hade studielån men det räknar jag inte riktigt som lån på det sättet.

Att ta ett lån på en bil kändes helt okej för mig. Jag behövde bilen och så här i efterhand är jag väldigt nöjd med denna som jag någonstans ser det investering. Jag är märkligt nog mycket piggare numera sedan jag med lätthet kan ta mig till och från jobbet på dagarna. Det var därmed något som jag idag önskar att jag gjort tidigare.

Har du någonsin funderat på att samla lån och minska dina räntekostnader? Visste du att Privatlån24 jämför lån åt dig så du får det absolut bästa utgångsläget för detta. Rent spontant tänker jag att vi nog är flera som vill spara pengar och slippa allt för hög ränta. Kanske är vi också överlag lite vanemänniskor som gärna tar samma gamla hederliga lån som vi haft tidigare? Kanske är det rent av lite så att man gör det av bekvämlighetsskäl istället för att jämföra och känna efteråt att, det här blir dyrare än jag tänkt mig.

Jag tror absolut på att försöka jämföra det mesta, speciellt nu inför jul känner i alla fall jag varje år att det är då man gärna vill ta tag i sin ekonomi. Oftast efter julen så minskar min shopping och jag sparar på mig pengar inför den förvisso flera månader bort sommaren, men det är ändå så mycket roligare att ha pengar sommartid anser jag.

Det känns så därmed ganska självklart för min egen del att jämföra och hitta billigare alternativ för saker. Ibland behöver man helt enkelt bara få lite mindre pengar till utgifter och mera pengar till övriga nöjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.