Helgen är här.

Som jag skrev om i gårdagen inlägg är jag idag kursledare i Amningskurs för blivande föräldrar. Jag har inte riktigt smällt saken tror jag, för i natt har jag drömt om saken.

Idag ska jag på adventsuppträdande i Kristine Kyrkan där Williams skola ska sjunga sånger. Efter det ska jag till Lisa och fotografera, sedan ska jag hemåt för att skriva det sista på min fältstudie. Ska även ner på banken så William får bank:id samt swish.

Hoppas på att även trots att denna dag är fullpackad få tid får återhämtning någonstans. Måndagen den 10/12 ska allt återgå till det normala, inga mera saker inbokade som tentor och dylikt utan bara jobb och normala veckor, det ska bli skönt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Helgen är här.

 • 30 november, 2018 at 08:05
  Permalink

  Åh så roligt att du numera är kursledare för amning för blivande föräldrar ? stort grattis. Så mycket med adventsuppträdande ?
  Jennysvardag recently posted..Potta mamma!

  Reply
 • 30 november, 2018 at 08:58
  Permalink

  Nej vad imponerande!! Jag tror verkligen att du är fantastiskt duktig och skulle utan tvekan gärna gå en kurs för dig (i alla fall utifrån den bild jag fått utav dig =) ). KRAM finaste du <33

  Reply
 • 30 november, 2018 at 09:14
  Permalink

  Hoppas att du får en bra dag trots mycket inplanerat. Mina planer för dagen är julshopping med Rickard, ska springa en runda och ikväll går vi på bio hela familjen.
  Hannas krypin recently posted..På busfabriken

  Reply
 • 30 november, 2018 at 09:21
  Permalink

  Så himla stort grattis till att du nu blivit kursledare! 😀 Vilken start på helgen. 🙂 Hoppas du mitt i allt denna helg nu kan pusta ut lite och få den där återhämtningen. Njut av alla fina sånger idag. 🙂

  Reply
 • 30 november, 2018 at 09:33
  Permalink

  Vad mysigt och trevligt med adventsuppträdande! 🙂 Hoppas du finner tid för återhämtning och kunna bearbeta det du har gått igenom! 🙁 <3

  Reply
 • 30 november, 2018 at 09:38
  Permalink

  Vad roligt med adventsuppträde, tycker sådant är svårt att hitta nu för tiden 🙂

  Reply
 • 30 november, 2018 at 11:28
  Permalink

  Kan du inte blogga mer om fotografi? Vilken kamera du använder, hur du tänker kring ljussättning, bakgrund etc 🙂

  Reply
  • 1 december, 2018 at 22:35
   Permalink

   Det skulle jag kunna göra, men jag fotograferar mest på hobbynivå :). Men absolut kan säga det jag kan 😉

   Reply
 • 30 november, 2018 at 11:39
  Permalink

  Ja det kan vara ganska skönt när det bara får vara några ”normala” veckor ibland. Likväl som man ibland behöver ha lite annorlunda avbrott i vardagssnurren. Spännande att leda en amningskurs! ?

  Reply
  • 1 december, 2018 at 22:34
   Permalink

   Ja det är det, ska bli skönt att få börja bli lite ledig snart :). Ja det är jättekul 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: