Som jag skrev om i gårdagen inlägg är jag idag kursledare i Amningskurs för blivande föräldrar. Jag har inte riktigt smällt saken tror jag, för i natt har jag drömt om saken.

Idag ska jag på adventsuppträdande i Kristine Kyrkan där Williams skola ska sjunga sånger. Efter det ska jag till Lisa och fotografera, sedan ska jag hemåt för att skriva det sista på min fältstudie. Ska även ner på banken så William får bank:id samt swish.

Hoppas på att även trots att denna dag är fullpackad få tid får återhämtning någonstans. Måndagen den 10/12 ska allt återgå till det normala, inga mera saker inbokade som tentor och dylikt utan bara jobb och normala veckor, det ska bli skönt.

20 kommentarer

  1. Nej vad imponerande!! Jag tror verkligen att du är fantastiskt duktig och skulle utan tvekan gärna gå en kurs för dig (i alla fall utifrån den bild jag fått utav dig =) ). KRAM finaste du <33

  2. Så himla stort grattis till att du nu blivit kursledare! 😀 Vilken start på helgen. 🙂 Hoppas du mitt i allt denna helg nu kan pusta ut lite och få den där återhämtningen. Njut av alla fina sånger idag. 🙂

  3. Ja det kan vara ganska skönt när det bara får vara några ”normala” veckor ibland. Likväl som man ibland behöver ha lite annorlunda avbrott i vardagssnurren. Spännande att leda en amningskurs! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: