Idag blev vi bjudna på semlor på jobbet. Denna var jättegod och det var uppskattat. Arbetsdagen gick väldigt fort idag och jag har hade en sån där gulddag på jobbet, behövde verkligen det.

Efter jobbet åkte jag hem, renbäddade min säng och sedan sov jag en stund. William har önskat tacos tillsammans med mig och Björn så jag fixade tacomiddag idag. Det var evigheter sedan jag åt tacos jättegott var det också.

Vad har du gjort idag?

26 kommentarer

 1. Mumms vad gott det lät med tacos och vad god fika du fick på jobbet 🙂 Hade faktiskt ingen aning om att semeldagen var idag trodde den var i februari hehe 🙂
  Amanda recently posted..Min tisdag

 2. Men alltså hur gott med semlor ? Verkligen varit sugen på de hela dagen haha men unnade mig iallafall lite kladdkaka! Himla gott med tacos förresten? Idag har jag sorterat och pratat med folk kring att skänka bort en massa kläder jag har ?
  Yela recently posted..Jag är för tjock?

 3. Vi måste vara de enda som i te åt semla igår, jag jobbade och det hanns helt enkelt inte med. Får ta igen det idag kanske ? å taco äter vi ofta, så bra för alla i familjen gillar det
  Lexochlogan recently posted..INTERIOR DESIGN

 4. Gårdagen, ja den var en dag som jag nog kommer att ha svårt att glömma 😉
  Dock så åt jag inte någon semla, jag har inte ätit semlor på många år… jag äter ju icke “köpta” semlor då jag är allergisk mot mandelmassa och även när det säljs semlor med annan fyllning så säger de som tillverkar semlorna att det blir på egen risk då det finns risk för kontraminering.
  Tacos… ja det var oxå länge sedan… eller allt är ju relativt, från en gång i veckan till nu säkert en månad sen sist.
  Gillar Din bloggutmaning, kul att få veta mer om Dig å hur Din uppväxt varit

  1. Ska gå in och läsa :). Åh förstår det där, man får vara lite försiktig :). Haha ja det är ju det, alla har vi ju olika mått på saken 😀

 5. Ah gillar inte semlor så mycket faktiskt. Men blev en igår samt semletårta idag, haha.
  Svar: Ja, verkligen balsam för själen. Det behövs ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: