Bloggutmaning – Det bästa med mina föräldrar är att…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min mamma och jag som bebis

Mamma:

Det bästa med min mamma är att den relationen hon skapat till mig. Jag kan ringa till henne och berätta allting, det har alltid varit så för oss. Jag ställde alltid frågor till min mamma, och berättade allt för henne som tonåring. Hon visste precis vad jag gjorde och inte. Det kändes därmed självklart när jag var gravid att min mamma skulle få vara med när mitt barn och hennes första barnbarn skulle födas. Jag är så glad över att hon får mig att känna mig trygg, att hon alltid finns där. Just det är det bästa med min mamma.

Mormor:

Min fina och underbara mormor som lämnade jorden i cancer den 24 oktober 2018, hon fick cancerbeskedet i slutet av juli samma år. Min andra mamma, hon som följde mig från det jag var ett par minuter gammal och hela livet fram tills den 24 oktober 2018. Hennes finaste egenskap var att hon likt min mamma alltid satt inne på bra och kloka saker, att vi kunde prata om allt och inget. Jag är glad över att min envishet är ärvd från henne, att hon fått mig att faktiskt våga tro på mig själv. Jag saknar henne något oerhört, hon var och är så älskad. <3

Pappa:

Jag minns honom knappt längre, min pappa dog när jag var nio år fyllda. Det jag minns är musik han lyssnade på, och lite av det har jag nog fått med mig själv också. Egenskaper, eller det bästa med honom vet jag inte. Jag var alldeles för liten för att tagit till mig den saken när han dog.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

37 thoughts on “Bloggutmaning – Det bästa med mina föräldrar är att…

 1. Du beskriver din mamma och mormor så fint, man känner den värme du har och har haft för dom bägge och hur betydelsefulla de har varit för dig och den du är idag.
  Jag uppfattar det som att Jag kan se en del drag från dom i din personlighet , dock så kan jag ju då bara utgå från det du skrivit om i bloggen då jag aldrig har träffat dig.
  Sara recently posted..Trumvirvel-Torsdag!

 2. Vet hur det är att va utan en pappa, det är inte svårt när man är van men de jobbiga är då minnena blir suddiga….
  blir glad då jag läser att du hade en fin mamma och mormor och att ni hade en fin relation! ❤️
  Styrkekramar! ❤️
  My recently posted..Svarar på frågor 😊

  1. Jag kände honom men så här efteråt så känns det så långt bort, med åren försvinner mycket :). Är oerhört tacksam över det jag fått med mormor, och har med min mamma 🙂

 3. Vilken rolig utmaning!!
  Ska försöka vara med jag oxå 🙂

  Kände så väl igen mig när du skrev om din mamma.
  Min mamma fick oxå vara med när mitt första barn föddes!
  Min man var oxå med, men honom ville jag inte ens titta på när jag hade värkar.. men mamma fick komma och massera osv. haha!!
  Min mamma har ett speciellt band till min son och jag tror det är för hon har varit med sen start. Hon älskar så klart alla barnbarn men man ser att det är något extra med honom.

  Ha en fin dag!
  Kram kram
  Jenny recently posted..Mars i min Bujo

  1. Åh ja var det :D. Är så kul att läsa vad alla skriver :). Men så roligt, det är fint med så djup kontakt med sin mamma. Känner också igen det där var lika när mamma var med :D.
   Jag kan tänka mig att det blir så, det är ändå något speciellt att få vara med när en människa kommer till världen :). Kram!

 4. Så fint att din mamma var med dig på förlossning med William. Min mamma var med när Loui föddes, jag vet att mamma är så glad och tacksam över att hon fick vara med. ❤️❤️
  Jennysvardag recently posted..Sova tätt intill

 5. Så fint att du har en bra relation med din mamma och att du hade det med din mormor <3 Jag har en liknande relation med min mamma. Min pappa är inte död men för min del hade han nästan lika gärna kunnat vara de..

 6. Föräldrar är viktiga i våra liv men även en mormor kan betyda minst lika mycket. Båda mina föräldrar är döda och det är tomt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: