Jag skrattar när…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Precis lika lätt som jag har för att gråta har jag för att skratta. Jag skulle våga påstå att jag nog skrattar minst en gång varje dag. Jag skrattar åt skämt, när det händer något jag inte räknat med. Jag skrattat med William, och jag kan skratta hur mycket som helst när jag pratat med Lisa i telefonen. Jag skrattar åt vad människor skriver på sina sociala medier, eller människor i kommentarsfält. Jag kan skratta åt roliga rubriker i tidningar, eller när journalister skriver en artikel och hittar på ett namn som Dragkroksmannen. Jag har fortfarande kiss och bajshumor, och skrattar så jag tjuter åt skämt som innehåller något som har men rumpan att göra. Jag är nog överlag ganska rolig att umgås med därför, jag vet att jag fått höra genom hela mitt liv att jag är så glad jämt. Fast det där stämmer inte, jag är ofta ledsen också. Bara det att skrattet kan vara ett bra verktyg för att släppa ut smärtan ibland och försöka att må bättre.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

57 thoughts on “Jag skrattar när…

 1. Vilken suverän selfie! Du har så otroligt vackra ögon om jag får säger det;-)

  Du har alltså lätt för skratt, det har jag också. Men man kan ju inte skratta hela tiden, lika lite som man kan vara alltid ledsen;-)
  BP recently posted..Glad måndag med skratt

 2. Skratt är verkligen underbart!! Tror mig skratta mycket men ibland kommer jag sorgligt nog på mig själv med att inte skrattat på länge. När man liksom får känslan av att det liksom blir förlösande.
  My wonderful loves recently posted..Första kalaset

 3. Nivån på humorn här hemma är eventuellt inte jättehög heller, barnen pratar sååå mycket bajs att jag fnissar stup i kvarten. Idag upptäckte de även en sång där de sjunger ”Hej bajskorv”. Det är en ny favorit här hemma.
  Sara recently posted..Magnifika måndag..

 4. Underbart att ha nära till skratt – så frigörande att skratta! Jag kan också skratta för i princip ingenting oavsett om jag är ensam eller med andra. Kan komma på mig själv med att skratta till när jag tänker på något roligt som någon har sagt eller gjort tidigare 😁 Underbart när man får ha barnasinnen kvar och få skatta åt precis vad som helst 🙏 Kram 💖
  Heléna recently posted..Rätt okej start på veckan trots dåliga odds…

 5. vilken fin bil
  ja men ja skrattar oxå alltid .. bara nu tycker ja det senaste ja skratar mindre
  men tycker det är bra man är ledsen oxå vore väl konstigt annars
  kram fin kväll hoppas huvudvärken blivit bättre krya kram

 6. Jag skrattar väldigt ofta och drar lite små dåliga skämt. Förstå så kul vi skulle ha om vi skulle ses, oj vad vi skulle skratta 😂 Lätt till skratt är bra tycker jag 🙂
  Jennysvardag recently posted..Nytt i köket

 7. Vilket fint inlägg. Det var ett roligt och annorlunda sätt att få känna dig lite bättre 🙂 Jag tror också att skratt är ett bra sätt att hantera olika typer av känslor och livets svängningar på. Kram

 8. Tycker verkligen det här är så kul att läsa! Man får liksom lära känna dig på ett helt annat sätt under hela den här utmaningen. Så kul =) kram <3

 9. Jag har också lätt för att skratta. Skrattar högt och ofta flera gånger per dag. Att skratta gör mig glad. 🙂 Skoj att få läsa om vilken typ av humor du gillar. Jag tycker också att det är skoj med “underbältet-humor”. 🙂
  Hannas krypin recently posted..Kärlek för kroppen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: