Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag skrattar när…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Precis lika lätt som jag har för att gråta har jag för att skratta. Jag skulle våga påstå att jag nog skrattar minst en gång varje dag. Jag skrattar åt skämt, när det händer något jag inte räknat med. Jag skrattat med William, och jag kan skratta hur mycket som helst när jag pratat med Lisa i telefonen. Jag skrattar åt vad människor skriver på sina sociala medier, eller människor i kommentarsfält. Jag kan skratta åt roliga rubriker i tidningar, eller när journalister skriver en artikel och hittar på ett namn som Dragkroksmannen. Jag har fortfarande kiss och bajshumor, och skrattar så jag tjuter åt skämt som innehåller något som har men rumpan att göra. Jag är nog överlag ganska rolig att umgås med därför, jag vet att jag fått höra genom hela mitt liv att jag är så glad jämt. Fast det där stämmer inte, jag är ofta ledsen också. Bara det att skrattet kan vara ett bra verktyg för att släppa ut smärtan ibland och försöka att må bättre.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

57 Comments

  1. Vad härligt att du har lätt att skratta trots att du kan känna dig ledsen. Tror att man skulle ha en trevlig fikastund med dig med mycket skratt 🙂

  2. Jag har också lätt för att skratta. Skrattar högt och ofta flera gånger per dag. Att skratta gör mig glad. 🙂 Skoj att få läsa om vilken typ av humor du gillar. Jag tycker också att det är skoj med ”underbältet-humor”. 🙂

  3. Tycker verkligen det här är så kul att läsa! Man får liksom lära känna dig på ett helt annat sätt under hela den här utmaningen. Så kul =) kram <3

  4. Så härligt att läsa att du har nära till både skratt oxh tårar. Jag är likadan och det är nog bra. Man får ut sina känslor helt enkelt. ?

  5. Vilket fint inlägg. Det var ett roligt och annorlunda sätt att få känna dig lite bättre 🙂 Jag tror också att skratt är ett bra sätt att hantera olika typer av känslor och livets svängningar på. Kram

  6. Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet så skratta på, jag skrattar också lätt och har dålig humor tycker mannen men vad gör det, ett leende och skratt mår man så bra av

  7. Jag skrattar väldigt ofta och drar lite små dåliga skämt. Förstå så kul vi skulle ha om vi skulle ses, oj vad vi skulle skratta ? Lätt till skratt är bra tycker jag 🙂

  8. vilken fin bil
    ja men ja skrattar oxå alltid .. bara nu tycker ja det senaste ja skratar mindre
    men tycker det är bra man är ledsen oxå vore väl konstigt annars
    kram fin kväll hoppas huvudvärken blivit bättre krya kram

  9. Underbart att ha nära till skratt – så frigörande att skratta! Jag kan också skratta för i princip ingenting oavsett om jag är ensam eller med andra. Kan komma på mig själv med att skratta till när jag tänker på något roligt som någon har sagt eller gjort tidigare ? Underbart när man får ha barnasinnen kvar och få skatta åt precis vad som helst ? Kram ?

  10. Nivån på humorn här hemma är eventuellt inte jättehög heller, barnen pratar sååå mycket bajs att jag fnissar stup i kvarten. Idag upptäckte de även en sång där de sjunger ”Hej bajskorv”. Det är en ny favorit här hemma.

  11. Skratt är verkligen underbart!! Tror mig skratta mycket men ibland kommer jag sorgligt nog på mig själv med att inte skrattat på länge. När man liksom får känslan av att det liksom blir förlösande.

  12. Men så himla härligt inlägg fina du, blev verkligen på bra humör av de ? Man mår ju verkligen bra av att skratta mycket❤️

  13. Jag har också kiss och bajs humor men jag tror att det kanske är ett måste som lärare i de lägre åldrarna.
    Jag önskar att jag skrattade mkt mera.

  14. Vilken suverän selfie! Du har så otroligt vackra ögon om jag får säger det;-)

    Du har alltså lätt för skratt, det har jag också. Men man kan ju inte skratta hela tiden, lika lite som man kan vara alltid ledsen;-)

  15. Skönt att även ha lätt till skratt. Jag skrattar också otroligt mycket, haha! Mina nära brukar säga att jag är lätt att underhålla.

  16. Det är härligt när man skrattar det gör jag inte ofta . Men när det väl händer så är det oftast utav sina egna skämt ?

  17. Det är viktigt att skratta och gärna varje dag 😀 Jag har väldigt lätt för det och vi och våra vänner har väldigt vulgär humor. En gång fick maken frågan ”Slutar din fru aldrig skratta?” ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.