Jag skrattar när…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Precis lika lätt som jag har för att gråta har jag för att skratta. Jag skulle våga påstå att jag nog skrattar minst en gång varje dag. Jag skrattar åt skämt, när det händer något jag inte räknat med. Jag skrattat med William, och jag kan skratta hur mycket som helst när jag pratat med Lisa i telefonen. Jag skrattar åt vad människor skriver på sina sociala medier, eller människor i kommentarsfält. Jag kan skratta åt roliga rubriker i tidningar, eller när journalister skriver en artikel och hittar på ett namn som Dragkroksmannen. Jag har fortfarande kiss och bajshumor, och skrattar så jag tjuter åt skämt som innehåller något som har men rumpan att göra. Jag är nog överlag ganska rolig att umgås med därför, jag vet att jag fått höra genom hela mitt liv att jag är så glad jämt. Fast det där stämmer inte, jag är ofta ledsen också. Bara det att skrattet kan vara ett bra verktyg för att släppa ut smärtan ibland och försöka att må bättre.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

57 thoughts on “Jag skrattar när…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: