En tv-serie jag älskar är…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Så min favorit av alla ämnen, nästan i alla fall. Jag älskar tv-serier och enligt min app jag använder för att hålla koll på när avsnitt släpps så 10 månader, 15 dagar och 12 timmar åt tv-serier i mitt liv. Det säger nog en hel del om vilket intresse jag har för just att titta på serier. Det medför också att jag som du säkert förstår sett det mesta.

Men nu ska jag alltså välja en, och det blir ju hur svårt som helst. Jag tänker dock göra så att jag väljer min favorit genom tiderna och det är helt klart Charmed eller Förhäxad, originalet så klart jag vägrar se denna reboot av serien som kommit.

Men som du nog förstår nu sitter jag inne på en hel hög med fler favoriter, men det fick bli Charmed för den är serien som fick mig att börja titta på tv-serier. Serien som började när jag gick på gymnasiet, där karaktären Piper var gravid samtidigt som mig och som jag ser det var en serie som hade allt!

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.


Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

39 thoughts on “En tv-serie jag älskar är…

  1. Åh så roligt att det är samma för dig, jag har sett om serien med min bror och ha alla avsnitten hemma :D. Ja precis sedan 2018, jag tror mitt största motstånd är att jag varit med och önskat ett serien ska tas upp igen där den slutande. Så väljer företaget istället att göra en reboot så då vägrar jag se den haha :D.

 1. Det märks att du är aaaaaningen yngre än jag om man säger så. Ärligt talat har jag aldrig hört talas om Charmed och Förhäxad. Ooooooops.
  ÄR med även idag, och jag har en känsla att du knappt hört talas om mina serier heller;-)

 2. Åhh vilken nostalgi jag fick nu. Älskade förhäxad när den gick 🙂 finns det nånstans där man kan se den nu? (Den gamla alltså) kram
  Sanna recently posted..Lash-lift

 3. Är det Förhäxad med Sabrina? Jag har tittat på originalet och älskar serien och finns rätt mycket med den nya serien som jag har lagt märke till. Men tycker trotts det att den är helt okej, men absolut inte bättre än originalet 😀

 4. Jaaa, den serien hade jag glömt, nu gav du mig något att titta på – har hoppat runt lite för att hitta något vettigt att se vaken tid på natten… Nu vet jag 🙂 Tack.
  Men visst var det svårt att just välja bara en…. vi kanske får fixa en utmaning där man varje dag (eller varje vecka) tar upp en serie man gillar eller ogillar 😉 – kanske man skulle få många bra tips som man missat eller lite glömt bort.

  https://nouw.com/itismadeby/en-tv-serie-jag-alskar-ar-bloggutmaning-35675379
  it_is/Anette recently posted..En tv-serie jag älskar är… Bloggutmaning dag 16

 5. Jag vill nog inte ens veta hur mycke tid jag lägger på serier varje år 😅😅 skulle va för mke 😅
  Men ja den gamla förhöxad är hur bra som helst! 😍
  My recently posted..Ååh herre

 6. Den kikade jag på mycket förr. Älskade den då hehe! Min är utan tvekan Rederiet, jag har sett ALLA säsonger 16 gånger. Det är alltså 228960 minuter av sitt liv man inte får tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: