En tv-serie jag älskar är…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Så min favorit av alla ämnen, nästan i alla fall. Jag älskar tv-serier och enligt min app jag använder för att hålla koll på när avsnitt släpps så 10 månader, 15 dagar och 12 timmar åt tv-serier i mitt liv. Det säger nog en hel del om vilket intresse jag har för just att titta på serier. Det medför också att jag som du säkert förstår sett det mesta.

Men nu ska jag alltså välja en, och det blir ju hur svårt som helst. Jag tänker dock göra så att jag väljer min favorit genom tiderna och det är helt klart Charmed eller Förhäxad, originalet så klart jag vägrar se denna reboot av serien som kommit.

Men som du nog förstår nu sitter jag inne på en hel hög med fler favoriter, men det fick bli Charmed för den är serien som fick mig att börja titta på tv-serier. Serien som började när jag gick på gymnasiet, där karaktären Piper var gravid samtidigt som mig och som jag ser det var en serie som hade allt!

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.


Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

39 thoughts on “En tv-serie jag älskar är…

 • 17 mars, 2019 at 00:52
  Permalink

  jag kollade också på den serien när den gick på tv. Jag var barn men jag tyckte de var så spännande när de använde magin. 🙂
  Amanda recently posted..En lugn lördag

  Reply
 • 17 mars, 2019 at 00:05
  Permalink

  Åh jag ä l s k a r förhäxad jag också! Det är min lillasysters stora favorit och vi såg den alltid tillsammans. 🙂 visste inte att dom gjort en nytagning på den? Tror inte jag vill se den heller! Haha
  Angelica – utlandssvensk recently posted..Rain, rain go away

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 07:38
   Permalink

   Åh så roligt att det är samma för dig, jag har sett om serien med min bror och ha alla avsnitten hemma :D. Ja precis sedan 2018, jag tror mitt största motstånd är att jag varit med och önskat ett serien ska tas upp igen där den slutande. Så väljer företaget istället att göra en reboot så då vägrar jag se den haha :D.

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 22:59
  Permalink

  Det var längesen jag kollade på Förhäxad 🙂 Det gick alltid på tv när man var yngre 🙂
  Sarah recently posted..ETT BROTT?

  Reply
 • 16 mars, 2019 at 22:08
  Permalink

  Det märks att du är aaaaaningen yngre än jag om man säger så. Ärligt talat har jag aldrig hört talas om Charmed och Förhäxad. Ooooooops.
  ÄR med även idag, och jag har en känsla att du knappt hört talas om mina serier heller;-)

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:57
   Permalink

   Hihi så är det nog :D. Men du sitter säkert inne på serier jag inte hört om också 😀

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 20:55
  Permalink

  Jag önskar att jag vore en serie person men jag får inte till det eller har helt enkelt inte tiden att fastna framför en serie.
  Men tips är ju bra om jag en dag börjar kika på någon serier.
  Kamilla recently posted..Jag som nästan aldrig dricker….

  Reply
 • 16 mars, 2019 at 14:11
  Permalink

  Åhh vilken nostalgi jag fick nu. Älskade förhäxad när den gick 🙂 finns det nånstans där man kan se den nu? (Den gamla alltså) kram
  Sanna recently posted..Lash-lift

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:35
   Permalink

   Åh så roligt :). Den har funnits på Netflix osäker dock om den är kvar 🙂

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 14:06
  Permalink

  Är det Förhäxad med Sabrina? Jag har tittat på originalet och älskar serien och finns rätt mycket med den nya serien som jag har lagt märke till. Men tycker trotts det att den är helt okej, men absolut inte bättre än originalet 😀

  Reply
  • 19 mars, 2019 at 18:49
   Permalink

   Nej Sabrina heter Sabrina The teenages witch :). Det är helt olika program 🙂

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 13:18
  Permalink

  Jaaa, den serien hade jag glömt, nu gav du mig något att titta på – har hoppat runt lite för att hitta något vettigt att se vaken tid på natten… Nu vet jag 🙂 Tack.
  Men visst var det svårt att just välja bara en…. vi kanske får fixa en utmaning där man varje dag (eller varje vecka) tar upp en serie man gillar eller ogillar 😉 – kanske man skulle få många bra tips som man missat eller lite glömt bort.

  https://nouw.com/itismadeby/en-tv-serie-jag-alskar-ar-bloggutmaning-35675379
  it_is/Anette recently posted..En tv-serie jag älskar är… Bloggutmaning dag 16

  Reply
 • 16 mars, 2019 at 12:53
  Permalink

  Jag vill nog inte ens veta hur mycke tid jag lägger på serier varje år 😅😅 skulle va för mke 😅
  Men ja den gamla förhöxad är hur bra som helst! 😍
  My recently posted..Ååh herre

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:34
   Permalink

   Så himla bra :D. Ja GOT är skitbra, ska bli härligt nu när den kommer tillbaka igen 😀

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 10:04
  Permalink

  Den kikade jag på mycket förr. Älskade den då hehe! Min är utan tvekan Rederiet, jag har sett ALLA säsonger 16 gånger. Det är alltså 228960 minuter av sitt liv man inte får tillbaka.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: