En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag hade ett presentkort på 100 kronor på Åhléns så passade på att köpa mig en Ostinda skål. De är så fina, gillar modellen de är djupa så passar till yoghurt eller annat gott. Dessutom är Ostinda så himla fint!

Det är så roligt att samla på fint porslin, det är liksom min lilla hobby. Jag tycker så mycket om att använda och ha det hemma.

34 kommentarer

  1. Håller med dig, verkligen ett fint porslin att samla på. Själv – tänker jag på ett grönt glasporslin – vet dock inte vad det märket heter eller liknande. Men farmor hade det och vi åt alltid på det när vi var hemma hos henne. Nu har mamma det tydligen. 🙂
    Annica recently posted..Frestande macka

  2. Jag har några vackra engelska porslinskoppar med vackra
    blomster på både kopp och fat – mina USA-vänner “älskar” dem.
    Och pyttesmå kaffekoppar från Rörstrand. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: