Dark Mode Off / On
Porslin

En vacker skål Ostinda från Rörstrand.

Jag hade ett presentkort på 100 kronor på Åhléns så passade på att köpa mig en Ostinda skål. De är så fina, gillar modellen de är djupa så passar till yoghurt eller annat gott. Dessutom är Ostinda så himla fint!

Det är så roligt att samla på fint porslin, det är liksom min lilla hobby. Jag tycker så mycket om att använda och ha det hemma.

34 Comments

 1. Ostindia är fint. Har funderat på att köpa mig lite fint porslin, men har svårt att välja vilket jag ska satsa på. Man behöver lite fint i vardagen. Eller kanske vid de där tillfällena då man vill sätta lite guldkant på vardagen.

 2. Jag skulle gärna också samla på fint porslin men jag har verkligen ingenstans att ha det. Det är verkligen en jättefin skål. Ostindiaporslinet är verkligen fint. 🙂

 3. Verkligen otroligt vacker! Har nog aldrig hört om de märket tidigare men ska absolut kika in de. Så kul att kunna fynda med presentkort också 😀

 4. åhh så himla fin skål synd de ofta är dyrt annars är det så himla skoj bra o användbart . men bra hobby o bra o önska när man fyller eller nåt
  ja gillar matteus o det är ju så fint det me

  hoppas dagen varit bra

 5. Håller med dig, verkligen ett fint porslin att samla på. Själv – tänker jag på ett grönt glasporslin – vet dock inte vad det märket heter eller liknande. Men farmor hade det och vi åt alltid på det när vi var hemma hos henne. Nu har mamma det tydligen. 🙂

 6. Jag har några vackra engelska porslinskoppar med vackra
  blomster på både kopp och fat – mina USA-vänner ”älskar” dem.
  Och pyttesmå kaffekoppar från Rörstrand. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: