En låttext som berör mig är…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag berörs alltid av texter i musiken. Det här har gett mig fördelen i att kunna lyssna på all form av musik, jag faller för hur orden förmedlas i raderna av musiken och det öppnar upp många känslor hos mig.

En favorit jag har som jag ofta sjunger på är från den numera nedlagda tv-serien Nashville. Låten heter For your Glory och jag blir alltid väldigt varm när jag hör den. Låten finns på både Spotify och Youtube om du känner för att lyssna på den.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

66 thoughts on “En låttext som berör mig är…

 1. Åh jag älskar verkligen låtar med betydelsefulla texter! Tycker de är såå tråkigt att de börjar bli så många låtar utan budskap där de bara sjunger typ Guccingang en massa gånger 😅 Ska definitivt lyssna på For your glory 😃🌸
  Yela recently posted..Modetips

 2. Å Nashville kikade jag en del på med men inte sett senaste säsongerna, borde verkligen kika ikapp snart. Gillar låtarna från a star is born, såg den som först förra helgen men musiken är fantastik
  Lexochlogan recently posted..ANDRA INSKOLNINGSDAGEN

 3. Låtar som berör med bra innehålls text e så bra gillar starkt ’ utan dina andetag’ med Kent . Sen finns det massa andra låtar som berör .

 4. Musik är verkligen livet!! Jag kopplar alltid musik till situationer, vissa gånger är det bra men det kan också bli dåligt om det är en bra låt och något negativt sker.

  Jag skulle varit med i din utmaning men har liksom inte fått tummen ur 🙁 Hoppas du kör igång en sen igen 😀

  Svar: Va kul att du gillade inlägget, har du något speciellt tema kring youtube tips du skulle vilja önska? Kollar på så mycket olika så det nästan är pinsamt!
  Fru Elversson recently posted..Veckans fråga – Serie/filmer med budskap!

  1. Åh den är fin, min bror lyssnade på den när jag ringde för att berätta att jag skulle hämta honom när mormor låg för döden. Vi hann dock inte fram 🙁

 5. Jag lyssnar också på det mesta och låttexter berör mig också, vissa låtar gör mig glad, andra lite mer ledsen. Och såklart beror det på vilket humör man är på 🙂
  Amanda recently posted..Kväller

 6. Jag gillar kärlekstexter och det finns så många fina i olika låtar 🙂 Jag har nog aldrig sett den serien men det var roligt med ett låttips 🙂

 7. Själv kan jag inte höra “Nu tändas tusen juleljus” utan att få tårar i ögonen. Varför vet jag inte dock. Jag blir också berörd av “The Rose” som Bette Middler sjöng. Den hade vi som solosång på vår mammas begravning.
  Znogge recently posted..Jag befarade faktiskt…

 8. Ibland ploppar en sångtext upp och man kan inte släppa den hur knäppt det än är 😉
  Musik är verkligen känslosamt, ibland blir man glad och andra gånger ledsen, musik berör på djupet.

 9. Vad roligt med en sådan här utmaning. Kanske man till nästa gång ska gå med i 😀
  En låt som berör är alltid härlig att lyssna på. Gjort att jag likaså du kan lyssna på flera olika sorters musik 😀

 10. Ja den låten är fin! 😊 låten som berör mig mest är even my dad av ed sheeran 😊
  Kan ba rellatera så mycke till den låten på någe vis 😅
  My recently posted..Så SPÄNNANDE!

 11. Aldrig hört den men ska söka upp den när jag är klar här. Musiken är så viktig tycker jag. Jag har en sådan där låt som jag grinar bara jag tänker på den typ. Ken Ring – Själen av en vän. Det är en sån låt som följde med hela uppväxten, jag och min BFF lyssnade på den vid hennes dotters grav, det var sen första låten jag hörde efter att hon tog sitt liv och det är den jag har lyssnat på vid deras grav.
  Pärla recently posted..Litet monster

 12. låter musikt man kan liksom fastna i fina låtar oxå o sjunga dem felra dagar i rad just bara ör man berörs o kanske hör dem på radio eller så u
  vilken fin staty
  kramar in onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: