Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om jag någonsin skulle skriva en bok om mitt liv borde titeln bli:
“Att hoppa av gymnasiet, bli gravid och finna meningen med livet vid 20 års ålder”. Någonstans skulle den titeln beskriva mitt liv på allra bäst, jag hoppade av gymnasiet och som jag berättat tidigare så var skolan ingen plats för mig som barn och tonåring. Mitt intresse för skolan kom istället när jag fick barn, jag ville där och då utvecklas och få gymnasiekompetens. Jag är oerhört glad över att jag tog steget som mamma, det var min drivkraft. Att studera och utvecklas mentalt, numera älskar jag att studera. Jag blir nog aldrig färdig med att utvecklas och lära mig nya saker.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

38 thoughts on “Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

 1. Man blir aldrig fullärd =)… känner man att man är det inom sitt arbete/yrke så är det dags att byta bana! Utmaningar gör sin vardag meningsfullt… Ha en TREVLIG DAG!

 2. Jag ville oxå hoppa av på gymnasiet det var inget för mig då man blev mobbad o hade andra besvär . Men hade jag inte blivit mobbad o orken funnits där så tror jag att jag hade kunnat klara det . För gjorde en svårare utbildning senare i livet o det klarade jag så det handlar om vilja o motivation .

 3. Vilket intressant inlägg 🙂 Jag har alltid älskat skolan, och som du säger så kommer nog jag aldrig känna mig klar med att lära mig och utvecklas. Kunde man få lön för att plugga så hade jag absolut jobbat som student haha

  1. Så kul att du tycker det :). Måste varit skönt att känt så för skolan hela livet. Jag tror jag gick i fel skolform, jag är nog sådan som skulle gått på friskola eller mer kreativ skolform. Det där med att plugga på schema måndag till fredag har aldrig passat mig, jag har behövt göra saker själv och ta ansvar själv 🙂

 4. Tänk om vi skulle stanna av i vår utveckling, så tråkigt! Det är ju roligt att lära sig nya saker. 🙂 tycker din titel var väldigt passande. Blir såklart nyfiken på vad du mer djupare skulle skriva vad gäller meningen med livet. 😀

  1. Ja absolut, jag visst är det så. Gymnasiet är liksom inte för alla. Jag tror man skulle vinna en hel del på att ha mer fria gymnasieformer som vuxenutbildningens koncept eller universitet och högskolor. Att läsa en kurs åt gången, sedan ta en ny. Finns nog mycket att vinna på den saken.

 5. Din bok och titel på din bok skulle nog hjälpa så många unga mammor kanske även unga pappaor. Tänk om du skulle ge ut den boken som skulle ge så mycket inspiration till unga 🙂
  Jennysvardag recently posted..Ute bus

 6. Tror den boken hade inspirerat, jag tycker du är fruktansvärt inspirerande. Allt du har klarat av trots hinder på vägen, det är inte alla som gör det <3

 7. Superbra titel ju! Tydlig och skapar genast ett intresse : ) Vad grym du är förresten som har pluggat så mycket och långt du har gjort nu i efterhand trots att du hoppade av gymnasiet! Imponerande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: