Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

I sommar ska jag…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ingenting är inbokat för sommaren ännu, men jag hoppas på att vi ska ut med Björns husvagn igen. Att vi ska befinna oss på någon camping och sitta i solen med något gott i ett glas. Jag längtar verkligen efter sommaren 2019.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

35 Comments

 1. kanske crusing och husvagn det låter inte dumt . blir nog ingen husvagn i år m&p sålde sin å pappa dog då
  men man vet inte små utflykter i vartfall kul att drömma o tänka på det
  kramar o ha en fin lördag

 2. Man kan ju faktiskt bara koppla av o ta sommaren som den kommer 🙂 jag hade för första gången på väldigt många år gjort upp planer – men bara för det är man inte säker på att det blir så. Saker kan ske på vägen dit. Men man ska njuta av sommaren ändå 🙂

 3. Det låter som härliga planer för sommaren. Tänk om den kunde bli lika fin vädermässigt som förra årets… Här är bokat en resa till Krakow men sedan är resten ett oskrivet blad.

 4. Så härligt det låter att du hoppas att åka i väg med Björn i husvagnen. Det är ju så mysigt att sova i husvagn. Jag skulle så gärna vilja att Loui får uppleva en husvagnssemester någon gång. Hoppas att ni kommer iväg 🙂

 5. Man skall anpassar sin ledighet på just sina villkor ^^… själv behöver jag komma upp till nord Norrland igen i år!! Åååh jag törstar av den naturen där uppe <33 Min fina väninna skall också få barn så det är verkligen ett måste att komma upp dit…

 6. Men va mysigt att ha husvagn, campingar är ju också väldigt kul att besöka! Bilden fick mig verkligen att länga till sommarkvällarna ?

 7. Men vad mysigt med husvagn! Det finns ju en gammal retro-variant som kallas ägget, en sådan vill jag ha ;p, men jag har aldrig sett dem inuti dock. Älskar att campa på detta vis, i skogen, inte på allmänna campingplatser. Har inga planer för sommaren mer än att jag också hoppas den blir extra trevlig både känslomässigt och vädermässigt.

 8. Mysigt att campa! Vi har inte heller några planer för sommaren än så länge, vi får se om man hittar på något speciellt.

 9. Det är verkligen mysigt att campa!! Vi har tältat några gånger. Synd att det krävs att man behöver packa ihop så mycket, annars sover jag så himla gott i tält.

 10. Jag längtar verkligen efter sommaren jag med. Få vara ledig och njuta av värme och roliga aktiviteter. Jag behöver ledighet mer än någonsin just nu. Kan nog tycka att det är skönt att inte ha några särskilda planer för sommaren. Men det låter roligt att åka ut med husvagnen.

 11. Åh, det lät väldigt skönt! Jag har en del bokat inför sommaren, som t.ex. två resor i juni, men det jag längar ALLRA mest efter är att, som du skriver, bara sitta ned och veta att jag inte har någonting att stressa inför 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: