Igår hade jag en helt underbar dag på Mälardalens högskola, jag vi fick en föreläsning om hemmasittare och jag tänkte att jag ska skriva ner lite kring den föreläsningen så fort tillfälle ges.

Jag har varit så himlans trött idag, bara behövt ladda om mina batterier en stund och vila. Det var en intensiv vecka på jobbet och sedan två dagars studier på det någonstans så blir man väldigt trött då. jag fick dock med mig massor så det är jag väldigt glad över.

Tidigare idag åkte jag ut till huset Björns håller på att flytta in i. Fick se hur han fixat Williams rum och sitt eget. Imorgon ska jag hjälpa till och städa lite i huset. Sedan börjar väl helgen ta slut igen.

Nu på kvällen började jag se serien Eagles och den är riktigt bra, förstod redan när jag såg tips om den på Facebook att detta var något för mig, men man ska ha tiden att titta också. Nu börjar det gå mot kväll och jag ska alldeles strax lägga mig.

Jag känner även att min blogg är så tråkig just nu, men jag är inne i en period när mitt mående är sämre, och jag är trött och behöver ladda om mina batterier. Skrivarglöden kommer alltid tillbaka, det vet jag efter alla år som jag skrivit nu. Bloggen firar snart 15 år, så nog får man dimpa i sin entusiasm ibland.

Fb-Button

10 kommentarer

 1. Jag kan tänka mig att man blir trött av både jobb och plugg, jag pluggar ju själv och blir själv trött de dagar, jag har också bara tagit det lugnt och laddat batterierna. Det behöver man 🙂
  Amanda recently posted..Böcker Böcker

 2. Hemmasittare. Jag hade aldrig hört det ordet förrän jag såg Uppdrag granskning på tv för en tid sedan.
  Vill Du veta vad jag tycker 😉 så tar skolan för litet ansvar när elever inte längre fixar att gå till skolan… i alla fall här och enligt min erfarenhet så läggs typ skulden på föräldrarna.
  När Elin hade det jobbigt så var det ändå det viktigaste att hon var på skolan, varför hon mådde skit var icke relevant.

  Fin färg 🙂 gillar som Du vet icke naglar men färgen är fin.

  1. Problemet i det hela är att det varken är föräldrarna eller skolans fel, jag tycker snarare det är samhället och främst politikerna som INTE tar sitt ansvar när det kommer till psykisk ohälsa hos unga, vuxna och äldre. Vart finns resurserna till BUP och andra instanser? Skolan och föräldrar är inte psykologer eller terapeuter, ändå är det just dessa som förväntas tvinga någon som mår dåligt att komma till skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: