Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Flyttstädning & flytthjälp.

Från strax efter nio igår fram till sexton trettio hjälpte jag Björn med att fixa med sin flytt. Vi var till tippen, sedan bar vi kartonger ner från lägenheten och ut i bilen. Efter det åkte vi till Kniva och hans nya hus och hem där vi bar in allt.

Åkte tillbaka till Falun för att äta hemma hos mig, och sedan till hans lägenhet för att städa ur. Det var jag, Björn, William, Björns syster, mamma och pappa som städade där och blev ändå inte helt klara så vi ska fortsätta idag från klockan tio.

Jag stupade i säng vid 20:00 och vaknade nyss här på natten, kommer garanterat att somna om. Glöm inte anmäla dig till min Bloggutmaning i april i inlägget under!

Trevlig söndag på dig!

24 Comments

 1. Förstår att du somnade tidigt igår. Det är tröttsamt att flytta. Men så snällt att du kunde hjälpa till. Du har säkert skrivit det men jag har nog missat det men vem är Björn?

 2. Det tär på kroppen att flytta, snällt att ställa upp iallafall! Skönt att somna i sådan tid när man är helt slut.

 3. Så snällt av dig att hjälpa honom att flytten och flyttstädningen. Kan tänka mig att du somnade till ett tag. Hoppas att du kunde sova i natt 🙂

 4. Det är otroligt mycket mer och kämpigare att flytta än man tror. Det är en anledning till varför jag gruvar mig för att flytta.

 5. Det är något speciellt att flytta. Även om det inte var du som flyttade denna gång utan bara hjälpte till. Men det är ändå något speciellt när man hjälper till och ser hur en lgh/hus fylls och nån ska starta något nytt. Jag har faktiskt inte heller haft koll på vem Björn egentligen är men såg kommentaren ovan och nu fått svar. Härligt att ni har så bra kontakt fortfarande.

 6. Vilken tur han har Er som hjälper honom
  Det är ju kul o flytta men städning gen tar död på dej man är som en urvriden trasa efter så du somnar nog ovaggad idag oxå
  Va rädd om dej kram o lycka till

 7. Skönt att ni är några stycken som hjälps åt 🙂 Förstår att du blir trött eftersom det tar på krafterna med en flytt, ta hand om dig!

 8. Kan förstå om du var och är trött. Det låter som att ni har gnott på rätt flitigt! Glöm inte bort att vara rädd om dig själv bara!

 9. Att hjälpa till att flytta och att flyttstäda är absolut inget lättsamt glidarjobb 😉

  Jag vet inte om Du såg att jag svarade Dig i mitt blogginlägg häromdan, min app är My FitnessPal.

  1. Ja verkligen, NU är vi äntligen klara och det känns i kroppen. Eller jag ska hjälpa till sen med att möblera och sånt men det blir sen 🙂

 10. Älskar din och björns relation, att ni är så bra vänner(ser det ut som här iaf) fastän ni, om jag förstår det rätt, har separerat. Älskar detta, så enkelt och så härligt för William. Hoppas att du somnade om tillslut. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: