Jag upptäcker ålderstecken när…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När jag får tag på fint porslin och känner mig som en tant när jag dricker mitt te i en kopp jag älskar. Jag känner mig äldre när väljer att hellre sitta under en filt och dricka te eller kaffe, mot att hänga med folk. Jag upptäcker ålderstecken när jag tittar på ungdomsserier och lite förväntas skämmas för att jag gör det. Jag upptäcker ålderstecken när tiden visar mig att allt jag tänkt om människor tycks stämma, och att de bästa människorna man har i livet är sina närmaste och fler en så behöver man inte.

Jag upptäcker ålderstecken när man är tillfreds med att inse att livet inte är så förbannat allvarligt egentligen. Vi har en begränsad tid här på jorden och den ska man se till att använda på bästa sätt, bland annat genom att sålla ut energitjuvar och alltid följa sitt hjärta.

Eftersom denna utmaningen varit så uppskattat kör jag på i april med. Vill du delta? Klicka in dig på det här inlägget!

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Jag upptäcker ålderstecken när…

 • 31 mars, 2019 at 22:28
  Permalink

  Hahaha, att välja att sitta under en filt i soffan och dricka te väljer jag före umgänge 9 av 10 gånger också. Så sorgligt egentligen, men kanske är det som du säger att man skall se det som ett ålderstecken 😉

  Reply
 • 31 mars, 2019 at 22:40
  Permalink

  Det absolut bästa tecknet på att åren går är att titta på sina barn om man har några för när de kommer upp i milstolpsåldrar. När de börjar i fklass. Börjar högstadiet, får moppekort, körkort osv då märker man verkligen att åren går och att ens egen ålder likaså.
  Kamilla recently posted..Så himla skön känsla helt enkelt!!!

  Reply
 • 1 april, 2019 at 00:29
  Permalink

  Man ska inte skämmas för att man gillar att kolla på ungdomsserier 🙂 Dom är ju jättebra 🙂
  Sarah recently posted..BYE BYE SWEDEN

  Reply
 • 1 april, 2019 at 00:29
  Permalink

  Du har så rätt har också insett att ha folk som tar energi utav en är inte människor man ska ha i sitt liv. Och även att följs sitt hjärta är viktigt?
  Amanda recently posted..Söndag

  Reply
 • 1 april, 2019 at 08:05
  Permalink

  Ha ha ålderstecken upptäcker jag när jag träffar vänner – klasskamrater – jag icke sett på länge å tänker oh hjälp så gammal hen ser ut 😀

  Reply
 • 1 april, 2019 at 08:40
  Permalink

  Ett härligt ålderstecken ändå tänker jag, älskar fint porslin med. Köper oftast Mateus porslin, nytt förvisso men skulle vilja fynda lite gammalt fint Rörstrand porslin eller ngt.
  Lexochlogan recently posted..SIMSKOLA OCH PROMENAD I HAMNEN

  Reply
 • 1 april, 2019 at 09:12
  Permalink

  Håller med att man ska ta vara på tiden vi lever ju bara en gång . Jättefin mugg 🙂 ?

  Reply
 • 1 april, 2019 at 12:49
  Permalink

  Ja några ålderstecken man märker är ju rynkor vid ögonen men även att man är nöjd med livet som är man har landat liksom
  Marie recently posted..Frisk luft och vårmotiv

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: