Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Ett stort paket från Vinga home.

I december vann jag genom Kombispel ett presentkort på 200 kronor hos Vinga Home, som har märket Vinga of Sweden. Tyvärr kom inte presentkortet så jag har ringt till Kombispel flera gånger, tills förra veckan när jag skrev på Facebook. Fick då 500 kronor i presentkort och kunde äntligen beställa, fick alltså 300 extra i kompensation.

Jag älskar verkligen Vinga of Swedens förpackningar, det blir liksom så lyxigt när man ska öppna och titta i varje vad som finns i trots att man någonstans redan vet. Hade sådan tur att det först var 500 i presentkort, sedan gillade jag dem på Instagram och fick rabatt för det och så utöver det om man handlade för 700 fick man ljusstakar med på köpet. Så jag slog till!

Först ut får ni se den skål jag köpte, den är jättestor och jag valde mörkblå. William som är väldigt kräsen i porslin gillade den på en gång. Den här kommer bli perfekt att servera sallad i.

Älskar verkligen denna så galet fint mönster och jag är så nöjd med denna. Har tittat på dessa i säkert ett år, så ja det kändes jättebra att köpa.

Jag tog en serveringsbricka i samma mönster och färg, denna kommer också bli perfekt när man har mat att lägga upp på och bjuda gäster att ta maten på

Ljusstakarna man fick med gratis om man handlade för 700, de är jättefina och är i svart marmor.

En röd form, jag tänker att denna blir perfekt för till exempel potatisgratäng i ugnen eller annat man vill värma upp.

32 Comments

 1. Så fint Du har köpt, gillar nog den röda formen bäst… eller känner väl att den skulle jag använda mest… ska kolla in Vinga of Sweden.

  svar De renar vi träffade på är så att säga tamren, alltså det är samer som äger dem.
  Men det är sällan så att renarna går att klappa…
  däremot springer de icke undan speciellt långt, inte ens om jag har Frost med.
  Samer har ofta ett par renar som de använder att köra med… gårdsrenar, de är tama.

 2. Vad snygga saker du fick för presentkortet! Det är bra att du fick så fin kompensation när de inte skickade ut första presentkortet, även om det var dåligt att de inte besvarade dig förrän nyss.

 3. Vad härligt att du fick lite mer pengar som kompensation! Super coola fat, gillar också mönstrerna!
  Grattis till vinsten!

 4. Bra att du fick lite kompensation iallafall! Aldrig hört talas om märket innan men de var ju verkligen super fina saker.

 5. Oj wow ?, det var riktigt snygga saker verkligen! Tur att det ordnade upp sig också, och att de var så serviceminded att de gav dig extra!

 6. Vilka fina saker! Faten var verkligen vackra! Har aldrig hört talas om Vinga Home, nu blir jag nyfiken?
  Kram och ha en bra kväll!

 7. Vad kul för dig att du vann 🙂 Dåligt att det inte kom och du fick tjata men najs att du fick kompensation 🙂

 8. ja men visst är de underbara ja har just nu skålen i vitt med frukt i på köksbordet och en lika an servingsbricka i vitt oxå älskar dem
  va skoj du fick fina ljussakar me dom har ja inte fniss
  o den röda så snygg kommer bli perfekt . va kul o vinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: