Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När jag är ledig brukar jag ta all tid jag kan åt att vila upp mig. Det kan vara genom att titta på någon serie, eller sova en stund. Jag brukar även ladda med att städa i hemmet. Jag mår bra av ett välstädat hem som ser rent ut, vilket gör att jag finner ett visst lugn inombords. Det är nog svårt för andra att förstå den avkopplande känsla jag har av att bara få ta hand om mig själv på diverse olika sätt.

Vad gör du under ledig tid?

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Jenzel
Fröken Rödlök
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

10 kommentarer

  1. Jag försöker göra det som jag tycker om och som ger mer energi! Sola, bada, baka, lösa korsord, resa och umgås med nära och kära. Promenader med Miss E hör också till!

  2. Jag tycker ofta att du är en riktig inspiration när det kommer till självkännedom. Du förklarar på ett bea sätt vad du känner och varför. Jag gillar verkligen det hos dig, du skriver vad du menar and thats it!❤️

  3. Här är vi olika, alltså om jag jämför mig själv med dig vid samma ålder vill säga. Å det är ju så himla roligt att vi alla är olika. När jag var i din ålder spenderade jag min fritid på fotbollsplaner minst tre gånger i veckan plus match. Som fotbollsmålvakt ”håller man ju längre” som du kanske vet;-)
    Å det där med städning, ja… Här ligger jag också i lä om man säger så;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa