Inlägget är i samarbete med Separett.

Nu är det nära, sommaren. Vi som brukar åka ut med sonens pappa husvagn en del har ju friluftslivet lite som en härlig sak att göra. Sonens pappas husvagn har ingen toalett så vi får glatt springa till servishusen på campingen för att uträtta behoven. Men jag har hör om frystoaletter som jag personligen tycker låter jättesmidigt. Speciellt då man skulle slippa det där akuta behovet av att springa iväg på toaletten i servishuset mitt i natten, eller under tidig morgon. Visserligen är det rätt mysigt att gå ut i daggen och vara helt ensam vaken på campingen, men det skulle underlätta med en frystoalett ändå.

Det ska vara ganska smidigt med dessa frystoaletter också eftersom de är doftfria och därmed så luktar det ingenting om dem. Sådant upplever jag som väldigt viktigt, för vem vill ha doft efter sina behov? Jag är liksom sådan som ogärna gå på utedass. Jag tycker nämligen utedass är bland det värsta som finns, och människor som säger att “det luktar sommar” om utedass har jag aldrig riktigt förstått mig på. För mig är doften av sommar daggen och lukten av hägg och vatten. Men knappast utedass, det är inte vad som får mig att hoppa av glädje direkt. Så en frystoalett verkar betydligt mer smidigt enligt mig.

På företaget vid namn Separett kan du hitta fler smarta fritidstoaletten, som frystoalett, urinseparerade toaletter och även förbränningstoaletter. Det här är som jag ser det de perfekta lösningarna för oss som antingen är husvagnsfrälsta eller som har sommarstuga, för nog är det ändå ganska skönt om man har en toalett att ha lätt tillgänglig när man saknar avlopp? Speciellt om du likt mig försöker undvika att gå på utedass, för hur trevligt är det att gå på utedass egentligen?

Äger du en frystoalett eller någon av de jag skriver om? Känner du någon som gör det?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: