Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vi cyklar runt i världen.

Inlägget är i samarbete med Lastcykel.se

Jag måste erkänna att dessa lastcyklar som blir mer och mer populära verkligen tilltalar mig. Visst jag har ingen liten längre, men skulle jag haft det är detta något som jag verkligen inte skulle tveka en minut att köpa. På något vis känns det så mycket säkrare att cykla med ett barn framför sig säkert lastad än bakom. Jag tänker ofta på dessa lastcyklar och tänker om någon skulle köra på en och man inte ser. Framför kan man ändå reagera för som ni vet har de flesta av oss ändå ögonen framåt och inte bakåt.

En annan sak jag tänkt gällande att skaffa sig en lastcykel är hur praktiskt det måste vara när man handlat. Man går in och handlar tunga kassar och slipper lägga dessa i en cykelkorg eller på handtaget för istället kan man packa lådan med sina varor. Det blir ju då flera vinster, dels för miljön när man inte tar bilen men även för hälsan som får röra på sig. Jag tycker ju just miljö och hälsa är något vi människor överlag borde prioritera mera. En cykel ger så mycket av sådant och dessutom är det smidigt att ta sig fram med en. Tänk också om man vill ha lite picknick och kunna lasta med sig den i sin lastcykel? Hur smidigt är inte den saken?

Har du en lastcykel? Vill du köpa en? Berätta gärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.