Fina naglar som jag fick idag från Katrin på Daily life spa. De är liksom lite i from av rosé metallic och jag fullkomligt älskar dem.

Lite helg fina naglar och sedan är det som vår här i Falun. Nu njuter jag ltie av livet. Vet ni hur galet det är att det snart är påsklov också? Fyra ynka arbetsdagar och sedan går man på ledighet, tro mig jag längtar i mängder.

32 kommentarer

 1. Vi eller rättare sagt Elin har påsklov från och med nu, ovanligt att vi har påsklov veckan före påsk.
  Fin färg på naglarna.

 2. jätte snygga det är så fräscht me nya naglar
  ja tog fransk denna gången
  det är så himla härligt med vårsolen o få njuta vi hoppas på mera i morgon kram o fin lörag

 3. Oh vilken härlig färg!! 😀 Jag ska sätta på gelenaglar på onsdag, ska ha ganska mörk blå med chrome tror jag och sen på ringfingret ett guldhjärta. Vill inte ha allt för mycket, eftersom jag veckan efter ska på begravning. Hoppas du har en fin helg!! kram

 4. Åh! Snyggt 😀 Jag skulle också vilja fixa naglarna men den enda som finns här fixade två gånger och ena gången såg det jättekonstigt ut och andra gången ramlade alla av efter ett dygn så henne har jag gett upp 😛 Haha!

 5. Men så himla fina, förstår verkligen att du är nöjd! Älskar att de ser så naturliga också, skulle helt klart vilja ha likadana ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa