Nya naglar från Katrin på Daily life spa.

Fina naglar som jag fick idag från Katrin på Daily life spa. De är liksom lite i from av rosé metallic och jag fullkomligt älskar dem.

Lite helg fina naglar och sedan är det som vår här i Falun. Nu njuter jag ltie av livet. Vet ni hur galet det är att det snart är påsklov också? Fyra ynka arbetsdagar och sedan går man på ledighet, tro mig jag längtar i mängder.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

32 thoughts on “Nya naglar från Katrin på Daily life spa.

  1. Åh! Snyggt 😀 Jag skulle också vilja fixa naglarna men den enda som finns här fixade två gånger och ena gången såg det jättekonstigt ut och andra gången ramlade alla av efter ett dygn så henne har jag gett upp 😛 Haha!
    Sara recently posted..Kökets Box – Aprilboxen

  2. Oh vilken härlig färg!! 😀 Jag ska sätta på gelenaglar på onsdag, ska ha ganska mörk blå med chrome tror jag och sen på ringfingret ett guldhjärta. Vill inte ha allt för mycket, eftersom jag veckan efter ska på begravning. Hoppas du har en fin helg!! kram
    Fru Elversson recently posted..Veckans påstående – #67

  3. Vi eller rättare sagt Elin har påsklov från och med nu, ovanligt att vi har påsklov veckan före påsk.
    Fin färg på naglarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: