Fina naglar som jag fick idag från Katrin på Daily life spa. De är liksom lite i from av rosé metallic och jag fullkomligt älskar dem.

Lite helg fina naglar och sedan är det som vår här i Falun. Nu njuter jag ltie av livet. Vet ni hur galet det är att det snart är påsklov också? Fyra ynka arbetsdagar och sedan går man på ledighet, tro mig jag längtar i mängder.

Fb-Button

32 kommentarer

  1. Vi eller rättare sagt Elin har påsklov från och med nu, ovanligt att vi har påsklov veckan före påsk.
    Fin färg på naglarna.

  2. Oh vilken härlig färg!! 😀 Jag ska sätta på gelenaglar på onsdag, ska ha ganska mörk blå med chrome tror jag och sen på ringfingret ett guldhjärta. Vill inte ha allt för mycket, eftersom jag veckan efter ska på begravning. Hoppas du har en fin helg!! kram
    Fru Elversson recently posted..Veckans påstående – #67

  3. Åh! Snyggt 😀 Jag skulle också vilja fixa naglarna men den enda som finns här fixade två gånger och ena gången såg det jättekonstigt ut och andra gången ramlade alla av efter ett dygn så henne har jag gett upp 😛 Haha!
    Sara recently posted..Kökets Box – Aprilboxen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: