Årets första glass tar jag gärna i sällskap med…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är inte så mycket för glass, hemma hos oss finns det klass i frysen som aldrig äts upp. Jag brukar köpa glass någon gång per år som sedan ligger där oäten. Men årets första brukar jag avnjuta med William, och det är då Rättviksglass som är Williams stora favorit. Ännu har jag inte ätit någon, men vi brukar sätta oss vid Stora torget vid Falun och blicka ut över staden i någorlunda sommarsol och värme. Förra sommaren var det riktigt varmt, och denna glass på bilden njöt jag faktiskt av i värmen, tillsammans med den bästa människan i mitt liv. Min älskade son William!

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges


Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

36 thoughts on “Årets första glass tar jag gärna i sällskap med…

  1. Vilket mysigt glass ställe som ni har. Här i Norrköping så har vi halvars som är väldigt populärt. Sommarens första glass ute med sin son är ju bara för härligt.
    Jennysvardag recently posted..Fredagslatte

  2. Vad härligt med den första glassen, jag är tvärtom och älskar glass 😝. Mysigt att dela stora stunder med den/de som betyder mest!

  3. Haha se där, inte jag heller är så värst förtjust i glass. Det skulle i så fall vara alla tillbehör man kan ha till, så det i slutändan blir typ kolasås eller strössel med glass på sidan. 🙂 jag som är världens lakritsälskare lyckas liksom hålla mig från den lakritsglass som finns i min frys, och legat där länge nu, just för att jag aldrig får det där suget. :))

    Jag förstår däremot att sällskapet kan göra mycket vilket lockar till en glass. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: