Lisa och hennes dotter Alice var hit i torsdags på Meandiparty. Jag hade då köpt fem skålar, varav den ena normalstor och de fyra mindre aptitskålar av henne. Som du nog vet samlar jag på Ostindia så detta kändes som ett väldigt fint fynd!

Det är verkligen perfekt så där att handla av sina vänner, det blir liksom att man tänker på miljön, samtidigt som man slipper få saker skickade.

48 kommentarer

 1. Åh Ostindia är barndom för mig? min mamma har dem så jag lärde mig att dricka kaffe i dem tror jag, hihi?
  Super bra att handla av varandra, på alla sätt!
  Önskar dig en fin söndag! Själv är jag berbäddad med förkylning…TRÅÅÅÅKIGT?
  Sara recently posted..Bästa ungar❤️

  1. Åh så roligt :D. Jag blev Ostindiafrälst i somras, sedan blev det extra fint då min mormor tyckte så mycket om just Ostindia och hon dog i oktober :). Men fy din stackare 🙁

 2. Åh de var verkligen vackra, du har bra smak ?. De flesta av mina vänner är som jag, sjukpensionärer, så vi brukar byta saker med varandra då och då. Då får man nytt även med snävare ekonomi ?.

 3. Åh! Gillar den stilen på skålar osv. Jag har ett helt set, servis kanske det heter, med vit grund och blå blommor. Älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: