Förra veckan hämtade jag ut ett paket med kläder jag handlat via Meandi. Eller egentligen hade jag handlat ett plagg och det var denna fina klänning. Jag föll direkt för den, det är så mycket min stil och i sommar kommer den vara helt underbar tror jag.

Eftersom jag var värdinna för partyt fick jag ett par byxor med kryss på. I paketet låg även ett par strumpor och jag blev riktigt glad för dem med. Helt perfekt när man lite nya och härliga sommarplagg.

44 kommentarer

 1. Jag förstår om du blev kär i klänningen, jag blev allt lite förtjust i den jag med! Extra strumpor tackar man ju aldrig nej till. Förstår inte vart mina egna rackare här hemma alltid försvinner?

 2. Meandi var nytt för mig, ska kolla upp den;). Jag älskar strumpor med mönster och färger, det måste vara mönster på foten också och inte bara på skaftet;).

 3. Åh så fin klänning!
  Önskar jag kände mig bekväm i klänning.. det ser så skönt ut på sommaren.
  Men tyvärr känner jag mig helt fel i klänning. Men det är kanske en sak man kan öva upp så man känner sig mer bekväm. Hade behövt våga ha klänning eftersom somrarna är så varma här.

  Kram kram
  Jenny recently posted..Vabril?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: