Senaste gången jag fikade var?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

Det var för några veckor sedan med Lisa, Alice och Calle. Jag tog samma då som på bilden ovan men med en kladdkaka. Detta ovan var en fika med William någon vecka innan. Just fika gillar jag ganska rejält, det är så himla mysigt att ta en fika och prata tillsammans en stund.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Senaste gången jag fikade var?

 • 27 april, 2019 at 23:17
  Permalink

  Fika är väl det svenskaste som finns! Till och med många engelsmän har anammat ordet fika, då de inte har ett eget uttryck för fika. Himla kul tycker jag:-)
  Min man och jag fikar ofta. Han brukar ibland ta en chokladkaka, men han är barnsligt förtjust i morotskaka. Jag fikar 99 procent bara med en cappuccino så jag inte gillar sötsaker.
  BP recently posted..Bokmärken #11

  Reply
  • 30 april, 2019 at 23:43
   Permalink

   Haha ja det är nog så, har sett att det är rätt vanligt utomlands. Åh så fint det låter att ni fikar ihop ofta 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: