Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Lyxglass, vaccinationer och gullvivor som blommar.

Idag efter jobbet så åkte jag till Falu vårdcentral och Kaserngården för att vaccinera mig mot TBE. Detta gjorde jag tillsammans med Björn och William, första dosen och en cirka en månad ska nästa tas. Känns helt rätt, fick panik förra veckan när den där äckliga fästingen kröp på mig.

När jag kommit hem från vaccinationen så slängde jag mig på soffan för att titta på senaste avsnittet av Game of thrones. Insåg efteråt att det är två läger, de som är nöjda och de som är missnöjda. Jag tillhör de nöjda, älskade verkligen hur en av favoriterna fick glänsa! Efter Game of thrones ringde min granne Jennie. Hon behövde lite stöd så vi gick till Maxi och handlade en varsin lyxglass helt galet god!

Såg årets första Gullviva också. Min totala vår och favoritblomma. Blir alltid så glad av gullvivor. Så detta var absolut ett riktigt vårtecken för mig.

11 Comments

  1. Härligt att komma hem och se på en serie som man tycker om och sen ta det lugnt. Vad god glassen såg ut. Ett vårtecken för mig är när man ser fler träd börja blomma ut 🙂

  2. Ja fästingar är verkligen läskiga djur som kan ställa till det ordentligt. Mysigt med glasspromis med grannen. Gullvivor är så vackra.

  3. Vet inte om min kommentar kom fram. Insåg dock att jag skulle ha skrivit mer.
    Game of thrones tycker jag är fantastisk, jag satt på helspänn hela tiden.
    Skönt att ni kan känna er säkra mot fästningar ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: