Valborg ikväll, kommer du titta på någon majbrasa?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej någon brasa har jag inte varit på ikväll. Istället har jag gått tipspromenad i Vika tillsammans med Björn, Björns mamma och hennes karl. William hänger med kompisar denna Valborg.

Det var flera år sedan jag tittade på någon brasa faktiskt, det är nog inte riktigt min grej att springa på sånt där får jag erkänna.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

Tack till alla som deltagit! Vill du delta i majutmaningen? Då hittar du informationen här.


Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Valborg ikväll, kommer du titta på någon majbrasa?

 • 30 april, 2019 at 23:49
  Permalink

  Ingen brasa heller då kommunen tog sitt förnuft till fånga och ställde in. Vore ju väldig vanskligt att starta en brasa frivilligt när läget är som det är ?

  Reply
  • 1 maj, 2019 at 00:10
   Permalink

   Verkligen bra, tycker det är helt sjukt om de eldar för eldandets skull när läget är som det är. 😮

   Reply
 • 1 maj, 2019 at 00:34
  Permalink

  Vi var inte iväg och kikade på någon brasa heller i år, men de andra åren har vi varit iväg till majbrasan här i byn ?

  Reply
 • 1 maj, 2019 at 07:36
  Permalink

  Bor i Göteborg och här har vi oftare påskbrasor. Då jag bodde i Sollefteå som barn var det alltid brasa vid valborg 🙂 Tycker det är lite mysigt faktiskt, och som sagt var, är jag ledig tittar jag gärna på dom.

  Reply
 • 1 maj, 2019 at 19:48
  Permalink

  Vi gick inte ner när de tände brasan nere vid vår sjö utan väntade tills fyrverkerierna började. Det är en fin tradition som vår husägarförening har att ha en egen brasa som tänds av barnen i scoutkåren och även valborgsfyrverkerierna.
  Kamilla recently posted..Hemlig kvinna, Per Morberg och rakt in i skogen.

  Reply
 • 1 maj, 2019 at 23:19
  Permalink

  Jag kan inte ens minnas sist jag var och såg en brasa på Valborg. Hade helt glömt bort att man brukar tända brasor fram till att jag såg att några la upp om det på Instagram igår, haha. När jag var liten var jag dock ofta och kikade på sådant 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: