Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Dricker du varma drycker? I så fall vilken eller vilka?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag dricker varma drycker, men inte regelbundet. Kaffe dricker jag om det finns mjölk, men det är sällan jag brygger något åt mig själv. Om jag ska dricka kaffe så är det i första hand ur min Tassimomaskin och det är inte alltid jag har något i den.

Varm choklad dricker jag på vintern, och gärna runt julen tillsammans med William. För honom har den saken blivit lyx eftersom vi väldans sällan druckit just varm choklad eller kall också för den delen här hemma.

Te dricker jag ibland på jobbet, mest för att vara social men inte för att jag behöver det. Kan även dricka te hos vänner, och det är gott men inget jag behöver egentligen.

Dricker du varma drycker?

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie

20 Comments

 1. Ja, jag dricker varma drycker. Gärna te, tycker det är gott. Varm choklad håller jag med om är lyx. Vi dricker det sällan här hemma och när vi gör det så är det med en klick vispad grädde och mashmallows. Så gott ju!

 2. Ja, det gör jag dagligen och jag är en utpräglad tedrickare även om kaffe fungerar och choklad kan slinka ner någon enstaka gång.

 3. Jag är en kaffekärring så mycket kaffe blir det. Men dricker även the särskilt på kvällar och varmchoklad säger man ju inte nej till.

 4. På mornarna hemmavid är det te som gäller, kaffe blir det på eftermiddagen. Fast när vi är ute på resande fot så blir det oftast kaffe till frukost.
  🙂

 5. Jag brukar faktiskt dricka en hel del te men även varm mjölk med vaniljsocker och kanel i. Det var något min mamma gjorde till mig när jag var liten och den drycken hänger med än idag 🙂

 6. Gott med varma drycker, oavsett årstid. Dricker alltid minst en kopp kaffe per dag och kan gärna dricka varm choklad/te vid behov. Förr drack jag en kopp te innan jag gick och lade mig varje dag, men det var då jag hade bra vatten att kunna ”slösa” 🙂
  Hoppas att du fortsätter med dessa utmaningar, himla roliga! Och är intresserad av att hoppa på tåget till juni sedan 😀

 7. Precis som du brygger jag inte kaffe längre. Du har en Tassimo, jag har en Nespresso. Snabbt, smidigt, bekvämt. e dricker jag bara i länder där kaffe inte går att dricka.
  Idag är jag med igen:-)

 8. Choklad tycker jag är alldeles för sött, hellre en varm kopp kaffe ?
  Tycker just denna är rolig att läsa hos alla, har inte tänkt på att det här ämnet vilka drycker de dricker kan vara så intressant, men det är det ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: