Dricker du varma drycker? I så fall vilken eller vilka?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag dricker varma drycker, men inte regelbundet. Kaffe dricker jag om det finns mjölk, men det är sällan jag brygger något åt mig själv. Om jag ska dricka kaffe så är det i första hand ur min Tassimomaskin och det är inte alltid jag har något i den.

Varm choklad dricker jag på vintern, och gärna runt julen tillsammans med William. För honom har den saken blivit lyx eftersom vi väldans sällan druckit just varm choklad eller kall också för den delen här hemma.

Te dricker jag ibland på jobbet, mest för att vara social men inte för att jag behöver det. Kan även dricka te hos vänner, och det är gott men inget jag behöver egentligen.

Dricker du varma drycker?

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Dricker du varma drycker? I så fall vilken eller vilka?

 • 8 maj, 2019 at 06:27
  Permalink

  Ja, jag dricker varma drycker. Gärna te, tycker det är gott. Varm choklad håller jag med om är lyx. Vi dricker det sällan här hemma och när vi gör det så är det med en klick vispad grädde och mashmallows. Så gott ju!
  Hannas krypin recently posted..Läkande pilates: Tilta bäckenet

  Reply
  • 10 maj, 2019 at 16:05
   Permalink

   Låter som vi är lika där med chokladen. Så gör vi med 🙂

   Reply
  • 10 maj, 2019 at 16:04
   Permalink

   Så spännande att du är tedrickare, känns som de flesta inom läraryrket är kaffedrickare hehe 😉

   Reply
 • 8 maj, 2019 at 08:11
  Permalink

  En nyfiken fråga, vad dricker Du om Du nu varken dricker te eller kaffe till vardags?

  Reply
 • 8 maj, 2019 at 08:52
  Permalink

  Jag är en kaffekärring så mycket kaffe blir det. Men dricker även the särskilt på kvällar och varmchoklad säger man ju inte nej till.
  Kamilla recently posted..Testing Testing Novelle Plus.

  Reply
  • 10 maj, 2019 at 16:04
   Permalink

   Så kul att läsa :D. Jag har lite förstått från din blogg att kaffe är din dryck i första hand 😀

   Reply
 • 8 maj, 2019 at 09:22
  Permalink

  På mornarna hemmavid är det te som gäller, kaffe blir det på eftermiddagen. Fast när vi är ute på resande fot så blir det oftast kaffe till frukost.
  🙂
  Ama de casa recently posted..Före, under och efter

  Reply
 • 8 maj, 2019 at 10:41
  Permalink

  Jag brukar faktiskt dricka en hel del te men även varm mjölk med vaniljsocker och kanel i. Det var något min mamma gjorde till mig när jag var liten och den drycken hänger med än idag 🙂

  Reply
 • 8 maj, 2019 at 19:18
  Permalink

  Gott med varma drycker, oavsett årstid. Dricker alltid minst en kopp kaffe per dag och kan gärna dricka varm choklad/te vid behov. Förr drack jag en kopp te innan jag gick och lade mig varje dag, men det var då jag hade bra vatten att kunna “slösa” 🙂
  Hoppas att du fortsätter med dessa utmaningar, himla roliga! Och är intresserad av att hoppa på tåget till juni sedan 😀

  Reply
 • 8 maj, 2019 at 21:08
  Permalink

  Precis som du brygger jag inte kaffe längre. Du har en Tassimo, jag har en Nespresso. Snabbt, smidigt, bekvämt. e dricker jag bara i länder där kaffe inte går att dricka.
  Idag är jag med igen:-)
  BP recently posted..Magisk vändning utan varm dryck

  Reply
 • 10 maj, 2019 at 12:52
  Permalink

  Choklad tycker jag är alldeles för sött, hellre en varm kopp kaffe ?
  Tycker just denna är rolig att läsa hos alla, har inte tänkt på att det här ämnet vilka drycker de dricker kan vara så intressant, men det är det ❤

  Reply
  • 10 maj, 2019 at 15:53
   Permalink

   Haha så spännande att man är så olika :D. ja det är jättekul eller hur 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: