Igår var jag på Ta till vara och fyndade dalahästar. Dessa är vad jag tror skapade av Karin Nisser och har mest spridning i Bergkarlås som är en by i Mora. Det är därifrån min mormor härstammade och det känns väldigt fint att därmed ha dessa i min ägo. Jag tror mormor säkert skulle tyckt detta varit extra roligt att se, då hon själv var därifrån.

14 kommentarer

  1. åh så fina hästa, min mamma samlar på dalahästar, några av dom hon har i samlingen har jag köpt åt henne. dom är ju så fina ^^

  2. Tycker att dalahästar är så sjukt fina! Och det blir ju mer speciellt för dig när din mormor kommer där ifrån.

  3. Vilka fina dalahästar, jag har alltid tyckt sen jag var barn att dalahästar är så fina. Tror absolut att din mormor hade blivit glad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: