Dalahästar.

Igår var jag på Ta till vara och fyndade dalahästar. Dessa är vad jag tror skapade av Karin Nisser och har mest spridning i Bergkarlås som är en by i Mora. Det är därifrån min mormor härstammade och det känns väldigt fint att därmed ha dessa i min ägo. Jag tror mormor säkert skulle tyckt detta varit extra roligt att se, då hon själv var därifrån.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Dalahästar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: