Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag kan sakna smaken av…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det finns egentligen bara en sak jag kan sakna smaken av och det är Hemglass My little pony glass som fanns när jag var liten. Jag minns att det var en liten My little pony figur på den och att den var så god. Tyvärr så slutade Hemglass med denna och övergick till Duffy istället, det var en sorg för den glassen var aldrig lika god som My little pony glassen var. Den kan jag så här 30 år senare fortfarande sakna smaken av.

Saknar du smaken av något?

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

28 Comments

 1. Visste inte att Hemglass haft en my little ponny-glass. Men vi köpte mest isglass kommer jag ihåg. En sak jag kan sakna smaken av är Frödinges kladdkaka med vaniljglass med krossad choklad i och just idag är jag sugen på chokladbollar. 🙂

 2. Jag kommer aldrig glömma smaken av världens godaste latte jag gjorde för ett tag sen ! Med smak av lakrits ! Jag trodde inte de skulle va gott. Men guuuuud va gott de blev !

 3. Nämen visste inte ens de fanns en pony glass! Jag saknar den cola isglassen som de va två pinnar i den så man kunde dela eller äta den själv haha

 4. Vad tråkigt att dom tog bort den smaken på glassen. Jag minns en tandkräms smak haha. Tandkrämen var blå och smakade gott. Det är spännande med olika smaker som man minns

 5. Jag har funderat och klurat, för jag tänkte skriva det här inlägget, men kan inte komma på något. Antingen är jag riktigt glömsk eller så har jag inte ätit något som inte finns längre. Tur är väl det då egentligen. 😀 :p
  Vilken söt glass det måste ha varit med en my little pony på! Borde vara en idé för dem att ta tillbaka som nostalgiglass – skulle säkert bli poppis!

 6. jag kan också känna smaken av glass jag gillade när jag var mindre 🙂 jag kan sakna saken av vanlig jordgubbsglass

 7. Den glassen minns inte jag. När fanns den? Jag minns iglo tror jag att den hette. Det var en cola isglass med två pinnar, minns du den?

 8. Tänk att den minns inte jag, men jag minns Duffy som var en favorit. Konstigt, jag som är äldre än dig borde ju minnas den ?

 9. Hemglass har haft flera favoriter som inte finns längre. Minns en tuttifrutti isglass som ändrade färg. Men en annan glass som jag saknar hos GB är 88:an blåbär

 10. Trist att de tog bort den glassen. Finns många glassar som är sjukt goda som de av någon konstig anledning slutar att sälja..

 11. Jag saknar verkligen smaken av de chokladpopcorn som Marabou hade för ett tag sedan, blev så otroligt ledsen när de slutade göra dessa. Har testat andra sorters chokladpopcorn men ingen sort har varit lika god som den från Marabou!!

 12. Inte direkt vad jag kan komma på faktiskt. Visst finns det goda smaker som har försvunnit men det kommer alltid något nytt.

  Under sex års tid fick jag inte äta jordgubbar på grund av allergi och som jag längtade då. Nu när jag kan äta det obehindrat är jag ganska så njugg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: