Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min första nalle har jag ingen bild på, men det var en vanlig fin nalle jag fått av min mormor tror jag? Var även en tiger som påminde om Trubbnos i Leksakernas julafton. Jag var nog inte riktigt något barn som behövde nallar egentligen, men jag tycker mycket om dem ändå.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

10 kommentarer

  1. Hahaha! Du som är så mycket yngre än jag har ingen bild på din nalle. Det har jag. Du kommer bli aningen chockad tror jag, men jag är i alla fall med i din utmaning:-)

  2. Oh detta inlägget fick mig att tänka tillbaka från barndomen. Jag hade som en björn om jag inte minns helt fel som var blå och vit mage. Jag har en i sängen nu, dock en liten hund haha! Fick det av min man för några år sen och har blivit som en trygghet för mig på något vis 🙂 Kram

  3. Vissa leksaker har en plats i hjärtat och en del kommer man knappt ihåg… Elin körde med små grisar och de blev genomskinliga av kärlek 🙂
    Numera så samsover Elin ihop med min ”hund” som jag hade då jag var liten… en hund som överlevt både det ena å det andra och är både tuffsig och hopsydd 🙂

  4. Så mysigt, denna fråga tar en tillbaka så många år i tiden, ska leta upp mina bilder och sen skriva inlägg om de jag ännu inte hunnit med i utmaningen ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa