Det här stoppar jag aldrig i min mun…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hittade ingen bild på det som inte stoppas i min mun, men det är SVAMP! Jag älskar att plocka kantareller med sonens pappa men äter det inte. Jag fixar inte konsistensen, för mig är det liksom slibbigt på något sätt? Nej i min mun kommer det ingen svamp.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Det här stoppar jag aldrig i min mun…

 • 23 maj, 2019 at 03:54
  Permalink

  haha alla har vi något man absolut inte kan med, jag hatar tonfisk haha

  Reply
  • 23 maj, 2019 at 08:54
   Permalink

   Förstår det, för mig funkar viss tonfisk men inte annan 😀

   Reply
 • 23 maj, 2019 at 06:19
  Permalink

  Har för mig att du skrivit om din motvilja till svamp förut. Jag är tvärtom, tycker det är riktigt gott. 🙂 Färska champinjoner till exempel. Mums! Men man är olika. Det som aldrig kommer i min mun är blodpudding och levergryta. Uuää, vad illa jag tycker det smakar.
  Hannas krypin recently posted..Grillpremiär och sol hela dagen

  Reply
 • 23 maj, 2019 at 07:16
  Permalink

  Ja det är många som inte gillar svamp, jag älskar svamp, det är så gott. Ska bli skoj att läsa deltagarnas svar i dagens utmaning 🙂

  Ha en fin dag 🙂

  Reply
 • 23 maj, 2019 at 08:54
  Permalink

  Åh svamp som är så sjuuuuukt gott!!!
  Jag älskar all svamp!

  Tänk att smaken kan vara så olika.. vad en älskar kan en annan knappt stoppa i munnen. Min ena son klarar inte heller av konsistensen av svamp.

  Kram kram
  Jenny recently posted..Köttfärspiroger

  Reply
 • 23 maj, 2019 at 19:36
  Permalink

  Svamp tycker jag är gott men dock är jag inte speciellt förtjust i kantareller. Eftersom jag är usel på svampar får eventuella inköpas i butik.
  Znogge recently posted..”Det här stoppar…

  Reply
 • 23 maj, 2019 at 22:59
  Permalink

  Du är som min svengelska man. När kan kom till Sverige vägrade han äta svamp. Han gillade inte konsistensen. Sedan började han med vanliga champinjoner, som han nu älskar. Men att få i honom en kantarell är än idag omöjligt. Å jag som älskar svamp:-)
  BP recently posted..Tråktorsdag i kombination med Orsakullans majtema

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: