Nu har vitrinskåpet fått lite fint porslin i sig. Detta ni ser är Vinranka, Rörstrand Sundborn, Swedish grace. Jag är helnöjd med detta skåp. Det blev perfekt för köket.

31 kommentarer

 1. Gud va fint ! Vill också ha ett skåp med glasdörrar så man kan ställa in fint porslin 😀 ! Här hittat så fina muggar som jag vill ha 😀 men de är en dröm när vi bor större ;D

 2. Det såg ut att passa riktigt bra där 😀 Skulle vilja göra något liknande men det är ju så dåligt med plats här så får fundera lite till!

 3. Jag tycker du verkar ha så mycket fina saker, både porslin och inredning så hade vart så roligt att få kika in i ditt hem och titta lite mer på vad du har =) Det är så fin blå färg på porslinet.

 4. Vilken tur att du hittade ett skåp i en perfekt storlek för det utrymme och så har du så fina porslin att dom måste synas?. Så snyggt!
  Linda recently posted..Snöboll

 5. Vad fint det blev skåpet med ditt porslin. Vad är det som står i mitten uppe på vitrinskåpet? Är det en brödrost? 🙂

 6. Så fint det blev.
  En fördel dessutom att Du inte behöver ha alla tallrikar travade på varandra, nu ser Du ju vad Du har å kan välja.
  Vårt vitrinskåp används just nu som förvaring 😉 galet jag vet… blev så när vi tömde hallen inför renovering, då blev diverse saker inlagda dit… sånt som jag ville spara men inte visste vad jag skulle göra med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: