Jag räknar ner till…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Semestern eller sommarlovet, beroende på hur man ser på saken. Jag längtar ner till att få ledig och kunna andas ute med flera veckor ledighet efter ett år som varit det tyngsta i mitt hittills trettiofemåriga liv. Jag har inte haft ett lätt liv innan, jag har fått min beskära del av sorger, krämpor och kämpande. Men det här året sedan mormor fick cancerbesked och dog, ett tufft arbetsår där jag verkligen slagit knut på mig själv, min kamp mot ätstörningarna, studierna och allt annat som skett får mig att känna att jag förtjänar sommaren och ledigheten. Jag ska ladda mina batterier, inte göra något mer än nödvändigt utan bara leva och vara. Det räknar jag ner till.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

19 thoughts on “Jag räknar ner till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: