Jag räknar ner till…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Semestern eller sommarlovet, beroende på hur man ser på saken. Jag längtar ner till att få ledig och kunna andas ute med flera veckor ledighet efter ett år som varit det tyngsta i mitt hittills trettiofemåriga liv. Jag har inte haft ett lätt liv innan, jag har fått min beskära del av sorger, krämpor och kämpande. Men det här året sedan mormor fick cancerbesked och dog, ett tufft arbetsår där jag verkligen slagit knut på mig själv, min kamp mot ätstörningarna, studierna och allt annat som skett får mig att känna att jag förtjänar sommaren och ledigheten. Jag ska ladda mina batterier, inte göra något mer än nödvändigt utan bara leva och vara. Det räknar jag ner till.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

19 thoughts on “Jag räknar ner till…

  1. Har ju följt dig i sisådär tre månader nu och förstår att du verkligen inte har haft det lätt. Men du har verkligen kämpat på fantastiskt bra och jag har på känn att du gått stärkt ur det hela. Du är en stark, målmedveten och väldigt klok tjej!
    BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 21 ”Önskningar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: