Loppisfyndat Gefleporslin Vinranka, flytande blå.

I onsdags tog jag med Björn till först Pärlan i Gustavs och sedan åkte vi mot Skedvi. Björns farmor bor i Skedvi så hon tipsade om en “Finloppis” vi kunde åka till. Det gjorde vi, där hittade jag två små assietter av märket Vinranka från Gefle porslin. De kostade 20 kronor vardera så att betala 40 kronor kändes hur bra som helst.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

43 thoughts on “Loppisfyndat Gefleporslin Vinranka, flytande blå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: