I onsdags tog jag med Björn till först Pärlan i Gustavs och sedan åkte vi mot Skedvi. Björns farmor bor i Skedvi så hon tipsade om en “Finloppis” vi kunde åka till. Det gjorde vi, där hittade jag två små assietter av märket Vinranka från Gefle porslin. De kostade 20 kronor vardera så att betala 40 kronor kändes hur bra som helst.

43 kommentarer

 1. Vilket bra fynd. Jag gillar verkligen mönstret. Jag skulle gärna gå på loppisar i sommar och fynda. Tycker det är lite kul med porslin som inte är massproducerat a la Ikea. (Inget fel på det dock jag gillar Ikea. )
  Hannas krypin recently posted..Ett foto i timmen

 2. Nu står det i alla fall att kommentaren inväntar granskning…

  Flytande blå är himla fina – hade ett gäng såna, men gav bort dom till en släkting när vi flyttade till Spanien. Utrymmesbrist…. 🙂
  Ama de casa recently posted..Skyltsöndag – spets

  1. Åh tack :D. Ja det är verkligen så kul också när man börjar hitta något man gillar. Har visat, men kan länka nästan gång jag handlar något 🙂

 3. Åh vilka fina loppisfynd, och vilket bra pris!? Jag tycker om att gå på finloppis, men blev besviken på en sån nyligen. Höll på att tappa hakan när jag såg alla skyhöga priser. Synd att det är så långt för mig att åka till Skedvi?
  Lillan Kind recently posted..Jag har skapat en present!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: