Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Man ska aldrig ge upp.

Jag skrev att det där med temat var något att ge upp. För jag hittade inget som passade mig. Men skam den som ger sig, bara för att jag gav upp så kom det till mig från klar himmel nästintill. Jag är jättenöjd, det här var precis det jag ville ha. Ny header bara och kanske någon förändring i sliden, men annars det här var precis så som jag önskade.

Det var så längesedan jag ändrade mitt tema, sist var när jag blev hackad 2017. Tappade liksom lusten där och då. Men nu så, nu kom lusten tillbaka. Hoppas du som läser gillar den nya designen, och för dig som läst länge har du nog märkt att jag alltid haft widgeten åt höger förr, nu testar jag den åt vänster.

30 Comments

 1. Jaaa denna är bra 🙂
  Tycker inte om mär man måste trycka sig vidare på Read More.
  Spännande o se vilken header du väljer sen 🙂

 2. Så är det ju man ska aldrig ge upp. Skam den som ger sig sägs det ju. Det blir kanon bra med nya utseendet av din blogg.

 3. Har du gratisteman eller betalar du på WP jag fastnade för temat scath, men vill ha stora bilder och det hittade jag inget tema som hade. Detta tema var stilrent och fint

 4. Jag tycker det redan igår var en jättefin design men huvudsaken är ju att du är nöjd och slutresultatet blev ju riktigt fint 🙂

 5. oj nu kom ja nog in på fel kommentar men ja det gör väl inget nej man ska inte ge upp utan försöka kämpa

  kul o ändra om lite det blev väl bra ? hoppas din dag varit bra . här är det söndrig tele och knäppt internet så ni vet kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: