Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bland det absolut tråkigaste jag vet. Jag är den som går in, köper skorna och drar ut illa kvickt. Alltså det är verkligen inget jag tycker är roligt, alltid varit fascinerad av människor som har det som en hobby. Skor liksom? Något man stänger in fötterna i och som är skittråkigt att prova.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

50 kommentarer

 1. Haha och jag är raka motsatsen, älskar skor ? köper hellre det än klädplagg fast det är nog mest för att man vet att en sko alltid sitter fint ?? däremot har jag tröttnat på att handla kläder i butik

 2. Tråkigaste är nog att handla skor haha! Brukar alltid dra ut på tiden as länge innan jag köper nya! Verkligen super tråkigt!

 3. Så fin din blogg har blivit nu 🙂 jag håller med dig om att det är tråkigt att testa skor, mest för att min storlek alltid är slut vilket är så tråkigt.

 4. Håller faktiskt med på denna 😉 Tycker just skor kan vara jobbigt att hitta bra när man verkligen behöver 1 par 😉

 5. Haha men så rolig frågeställning, och vilket sammanträffande! Jag lät nyss publicera onsdagslistan på bloggen och den innehåller fakta om hur jag är på restaurang, i en klädbutik osv. Och vi är så skrämmande lika, igen! Läste nyss om den där drinken du skrev om på min blogg, OCH JA! HIT MED DEN! ?

  1. Så himla kul :). Det är så roligt det där när man känner att man är lika. Skulle gärna träffa dig när jag är i Västerås om du vill :). Ska dit igen i september eller augusti lite osäker just nu, fast sen är det ju liksom ungefär en gång i månaden fram till juni :).

 6. Jag ÄLSKAR skor! Tycker det är bästa medicinen; spelar ingen roll om du gått upp lr ner i vikt – skor passar alltid! Och så kan det styra upp vilken tråkig outfit som helst ♡

 7. Skor kan vara roliga att titta på… när de sitter på någons fötter 😀 jag brukar glo på folk å kommentera skor & frisyrer 😀
  Sällan jag går in i en skoaffär… handlar vanligtvis nödvändiga skor på nätet.

 8. Jag hsr aldrig riktigt reflekterat över vad jag tycker om sko affärer i sig. Jag älskar skor men köper dem gärna på nätet.. Trots att det är bra att prova innan ?

 9. Kul att det är så delade meningar om skoinköp! ?
  Själv älskar jag också skor men använder nästan bara joggingskor… De är nog de enda skorna som jag skiter ut! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa