Dark Mode Off / On
Reklam

Fina märkeskläder.

Inlägget är i samarbete med Johnells

Det finns plagg som bör finnas i varje människas garderob. Det är såna där kläder som i alla fall jag anser tillhör garderobens viktiga, och sådant är finkläderna som tas fram vid speciella tillfällen. Det kan vara till skolavslutningen, högtider eller tillfällen för fest.

En sådan sak som jag anser att varje kille eller man bör ha i sin garderob är en kostym, och jag har hittat en jättefin Hugo Boss kostym hos Johnells och kan inte annat än att säga att den skulle passa William väl. Nu när han förmodligen snart vuxit klart och om ett år slutat årskurs nio känns det naturligt att tänka sig att han ska ha en kostym. För det är ändå sådant som man har när man avslutar nian och går ut och tar grundenten. Jag hörde förövrigt just ordet grundenten nyligen och gillar det där, det klingar ganska fint för egentligen är ju grundskolan något vi firar för lite. Studenten är tre år av livet, medan grundskolan är 10 år som kämpats igenom och den är dessutom obligatoriskt. Klart det ska firas när man slutar nian, och klart man ska vara fin och uppklädd.

Just märkeskläder tycker jag är extra fint, och jag gillar verkligen Hugo Boss som står för kvalités kläder. Det gillar jag att just Johnells erbjuder för när det kommer till kostym och festplagg så är kvalitén så otroligt viktig. Man betalar mera för att ha något som ska fundera länge, jag tänker att köpa man en kostym är det något man kan ha i många år efteråt. Det är sånt där plagg som är lätt att använda för framtiden, speciellt när man lagt ner lite mer för den. Här är det nog mer hållbart att vara man än kvinna, när det kommer till oss kvinnor byter vi nog finkläder oftare än män. Lite dumt om man ska se till en hållbar framtid. Hur som helst, jag tycker absolut att du precis som jag ska spana in Johnells och utbudet där.

Eftersom det snart är vinter kan jag även tipsa om att Johnells har dunjackor för kvinnor.

8 Comments

  1. Å tortilla bröd hemma måste jag verkligen testa. Vi äter ofta taco men aldrig testat göra brödet själv men tycker de man köper är så ”plastiga” tack för tipset

  2. Så mysigt. Tortilla har jag aldrig gjort, men vi äter nästan bara min egna tacokrydda. Jag har gjort kryddan själv sedan jag gått på lchf ❤ så mycket skit instoppad i den köpta ?
    Er mat ser urgo ut ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: