Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Om du önskar träffa någon.

Inlägget är i samarbete med Bästadejtingsajter.se

Något som provocerat många människor är det faktum att jag inte letar efter kärleken. Att jag trivs bra med att vara ensam och ha mitt eget. I ett samhälle uppbyggt på tvåsamhet är det självklart märkligt att någon skulle vilja leva ensam, men jag har aldrig istället ifrågasatt alla människor som letar efter kärleken utan kan ärligt säga att jag brukar fundera kring hur människor ser på tvåsamheten. Jag vet att många letar aktivt, kanske går på krogen eller drömmer om kärleken på annat sätt. Några provar dejtingsajter men det är just det där med dejtingsajter som inte är det allra lättaste.

Som det ser ut är det ju en uppsjö med dejtingsidor och hur ska man då veta vart man ska leta? Här har bästadejtingsajter skapat en e-tjänst för att underlätta för just dig som söker kärleken. Bästadejtingsajter har listat de bästa sajterna och skrivit ut omdömen från personer. Det här gör att just du har möjligheten att hitta precis rätt sida för dig, för det är ju så att vi alla har olika önskemål även när det kommer till dejting. Vill du dessutom finna kärleken är det ju inte konstigt om du vill välja det stället med bäst utbud och som har de bästa omdömet eller hur? Jag kan absolut tänka mig att sidor som faktiskt helt opartiskt skapar en e-tjänst som specificerar sig på dejting kan vara precis det man behöver. För helt ärlig om man testar en sida utan omdöme först kan man ju stå där efteråt och känna sig besviken att man inte valde rätt. Så mitt tips till dig som letar, gå in på Bästadejtingsajter redan idag och hitta det som är rätt för just dig.

6 Comments

  1. Jag sökte inte heller efter kärleken när de begav sig. Varit singel i 5 år då och tycket de var så skönt. Kunde jobba som jag ville och pyssla med hästen utan att någon lade sig i. Han fick kämpa en del om vi säger så. Idag är vi gifta och har barn så livet kan vända.

  2. Håller med att samhället gör så att man känner sig ensam när man inte är tsm med nån. Känns som ett måste, innan jag träffa mannen så kände jag mig stressad för ALLA andra hade ju men inte jag. Men man borde leva som man vill, om man inte vill vara i ett förhållande så bör inte andra lägga sig i tycker jag. Där bör ju va ens egna val

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: