Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är väldigt sällan jag slänger mat, istället så äter jag upp maten för jag tycker inte om att slänga saker som producerats på ett eller annat sätt. Därför tar jag lite på buffé och tar mera sen, jag brukar aldrig tvinga någon äta upp maten. Men däremot brukar jag säga till att “ät upp köttet i alla fall, för annars har ett djur dött helt i onödan” för just där tycker jag man kan påpeka det faktum att man inte slaktar något för att inte äta upp det sen.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

20 kommentarer

  1. Jag är nog ganska lik dig här, för jag gillar inte heller att slänga mat. Jag kan faktiskt reta mig på folk som lastar tallrikarna överfulla på bufféer, och sen kastar det mesta. Sånt har jag ingen förståelse för!
    Lillan Kind recently posted..På äventyr i vildmarken

  2. Jag är likadan och hatar att kasta mat! Försöker alltid ta tillvara på allt och lär barnen att man tar lite först och så får man mer om man fortfarande är hungrig för vi inte ska kasta mat!
    TwinMom.se recently posted..Efter jobb kommer vila

  3. Jag försöker också att inte slänga maten, jag äter oftast upp allt och orkar jag inte allt brukar jag spara och ta resten sen. Det tycker jag är smart 🙂

  4. Härligt att flytthemifrån tidigt! Tycker om man är mogen ska man verkligen göra det!! Flyttade också tidigt, eller aa bodde på behandlingshem och så. Men efter det har jag inte bott hos förälderna ?

  5. Jag brukar inte lägga upp my ket på min tallrik, eftersom att jag vet ungefär hur mycket jag äter. Men likt förbannat finns det alltid rester kvar, men har en sambo som alltid äter från min tallrik så att vi får aldrig det problemet ändå ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: