Så har jag varit på Falu Cruisingen, det var jättetrevligt. Drack en öl och två cider kändes helt lagom. Just denna cider ovan kan jag rekommendera.

Annars har det varit första riktigt varma sommardagen, som jag njutit! Äntligen sommar säger jag bara, jag älskar när det är varmt och man riktigt kan njuta av sommaren. Jag behöver den här värmen för att överleva den långa kalla vintern.

Relaterade etiketter:

25 kommentarer

 1. Visst är cruising att man kollar på bilar typ? Känner att jag har lite dålig koll haha. Varit varmt & soligt här också & håller helt med dig, behöver verkligen värmen för att klara av vintern ?

 2. Cruising är trevligt! Kul att titta på alla fina bilar och något gott att dricka känns helt OK i värmen 🙂

 3. Så kul med vridning, vi brukar alltid åka på den som är här i Falkenberg men i år hade Ligan feber så vi fick hoppa den. Vi har en gammal bil, en camaro från 1976 som mannen brukar ta med

 4. Gu så härligt med cruisning . Har jag aldrig varit på . Ja nu d det Janne mig sommar men det e nog bara jag som håller mig inne pgrav värmen

 5. Mysigt med en cruising 😀 Var längesen jag var iväg på en nu.. Men det är lite sommar för mig att åka på faktiskt 😀

 6. cruising gillar vi o kika på
  var onsdag har de bilträff för äldre bilar här i folkparken et är skoj o kika på alla fina bilar

 7. Älskar cruises! Minns att min man och jag alltid åkte in till stan för att kolla Sveavägen Cruising. Men så typiskt för nollåttor så klagade de boende. Inte ens en kväll/natt per år kunde de stå ut med lite ståhej, tutande och musik. Så nu har denna ”cruising” förvisats till Solvalla, en travbana alltså.

  Det verkar bo betydligt mera toleranta och glada människor i Falun:-)

  PS. Här är vi lika igen! De flesta i min omgivning stönar och stånkar över 30 grader här idag. Ja, de är samma personer som nästan ”dog” ifjol under flera veckors värme. Jag bara älskar denna värme. Äntligen har den kommit till oss i några dagar. Hoppas den räcker för att ladda upp batterierna tillräckligt inför vintern. DS.

  1. Så tråkigt att det blev så, cruisings är så himla mycket och fint att titta på. Folk här klagar med, men de får liksom gått klaga på bara haha folk som gillar det är fler helt enkelt :-p.
   Så härligt att även du njuter av värmen :D. Man känner sig lite märklig som inte klagar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa