Äntligen kom sommaren jag njuter från insidan och ut. Visst det är jobbigt på natten, men värmen är så kort tid. Hösten och vintern med sin långa kyla, regn och rusk ser jag inte fram emot. Då ska man frysa, och eftersom min normal temperatur är 35,6 så vet jag hur vidrigt det är när kylan ligger på mig. Så värmen nu den är underbar, jag njuter och känner livet i några ynka veckor av hela långa året med kyla.

Var till en gård i Kniva där Björn bor nyss då det är loppis där, men blev inget köp för mig idag.

24 kommentarer

  1. Tycker att loppis kan va mysigt att gå på även om man inte köper något!
    Och måste bara säga att du är sååå fin!

  2. Det är så härligt med den här värmen men som du skriver jobbigt när man ska sova. Oj vilken låg temp du har. Jag tyckte att jag hade låg normal temp som ligger 36,5. Det håller att passa på och njuta av den här härliga värmen ? loppisar är så mysigt att gå på ?

  3. Och vi som hade samtalsämnet hösten här hemma idag och pratade om hur mycket vi ville att temperaturen ska sjunka och mörkret ska komma. Jag har också väldigt låg kroppstemperatur vanligtvis men klarar trots det inte alls av värmen. Fryser hellre alla dagar i veckan. Stor kram!
    Moa Larsson recently posted..VECKORESUMÉ VECKA 30

    1. Usch jag ser inte framemot kylan igen, jag vantrivs verkligen på den tiden på året. Jag mår riktigt dåligt av att frysa vilket jag jämt gör. Har kronisk spänningshuvudvärk för att jag går och drar upp axlarna för att hålla värmen och spänner mig. Sommartid slipper jag sånt.

  4. Det är verkligen så härligt med denna värme vi har nu trots att man svettas. För att sen frysa och ha regniga dagar framför sig är inte alls kul. Trots att man gnäller så är sommaren bäst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: