Sommar och värme.

Äntligen kom sommaren jag njuter från insidan och ut. Visst det är jobbigt på natten, men värmen är så kort tid. Hösten och vintern med sin långa kyla, regn och rusk ser jag inte fram emot. Då ska man frysa, och eftersom min normal temperatur är 35,6 så vet jag hur vidrigt det är när kylan ligger på mig. Så värmen nu den är underbar, jag njuter och känner livet i några ynka veckor av hela långa året med kyla.

Var till en gård i Kniva där Björn bor nyss då det är loppis där, men blev inget köp för mig idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Sommar och värme.

 • 28 juli, 2019 at 12:09
  Permalink

  Tycker att loppis kan va mysigt att gå på även om man inte köper något!
  Och måste bara säga att du är sååå fin!

  Reply
 • 28 juli, 2019 at 13:32
  Permalink

  Det är så härligt med den här värmen men som du skriver jobbigt när man ska sova. Oj vilken låg temp du har. Jag tyckte att jag hade låg normal temp som ligger 36,5. Det håller att passa på och njuta av den här härliga värmen ? loppisar är så mysigt att gå på ?

  Reply
 • 28 juli, 2019 at 14:24
  Permalink

  Jag trivs också i värmen 🙂
  håller heelt med dig<3

  kram!

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 11:13
   Permalink

   Så underbart eller hur :D. Härligt att någon gör det, känns som alla bara gnäller.

   Reply
 • 28 juli, 2019 at 19:29
  Permalink

  jag tycker det är jätte härligt att värmen är här men i bland kan de bli lite väl intensivt ❤

  Reply
 • 28 juli, 2019 at 20:22
  Permalink

  Och vi som hade samtalsämnet hösten här hemma idag och pratade om hur mycket vi ville att temperaturen ska sjunka och mörkret ska komma. Jag har också väldigt låg kroppstemperatur vanligtvis men klarar trots det inte alls av värmen. Fryser hellre alla dagar i veckan. Stor kram!
  Moa Larsson recently posted..VECKORESUMÉ VECKA 30

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 10:31
   Permalink

   Usch jag ser inte framemot kylan igen, jag vantrivs verkligen på den tiden på året. Jag mår riktigt dåligt av att frysa vilket jag jämt gör. Har kronisk spänningshuvudvärk för att jag går och drar upp axlarna för att hålla värmen och spänner mig. Sommartid slipper jag sånt.

   Reply
 • 28 juli, 2019 at 21:36
  Permalink

  Man får verkligen passa på att njuta! Sommaren är så kort. Sedan uppskattar jag alla 4 årstiderna, då alla har sin charm.
  Junitjej recently posted..Resa ut till bygda

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 10:30
   Permalink

   Ja verkligen, sommaren är så himla kort i jämförelse med alla andra årstider också.

   Reply
 • 28 juli, 2019 at 22:19
  Permalink

  Jag håller helt med dig, ÄLSKAR värmen och njuter för fullt ?

  Reply
 • 28 juli, 2019 at 22:53
  Permalink

  Härligt med värmen, även om vi inte är så vana med den här uppe i norr. Försöker njuta varenda sekund av den.

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 10:29
   Permalink

   Ja så underbart. Jag skulle nog må bäst av att bo någon annanstans i världen egentligen.

   Reply
 • 29 juli, 2019 at 01:00
  Permalink

  Det är verkligen så härligt med denna värme vi har nu trots att man svettas. För att sen frysa och ha regniga dagar framför sig är inte alls kul. Trots att man gnäller så är sommaren bäst 🙂

  Reply
 • 29 juli, 2019 at 11:12
  Permalink

  Va gött att du gillar värmen det gör dock knte jag . Tycker det e as jobbigt och räcker helst med 22 grader än 28 -30 grader

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: